Asu Printed Adol Barket Bandana, Pet Bandhing Bandhan Bandhan Bandhan Pet Wikipedia

Ukuran
S; m; l;
Jembaré
50; 60; 70;
Altitude
28; 35; 42;
Dawane
37; 44; 55;
Ukuran gulu
10-17; 14-24; 17-28;
KIRIM INQUIRY SAIKI

Sampeyan bisa ngrancang produk pet sampeyan kanthi menehi logo utawa ide kanggo kita. Kita duwe pengalaman luwih saka 14 taun lan desainer profesional. Kita bisa ngrancang produk pet kanthi desain sampeyan dhewe. Yen sampeyan pengin miwiti bisnis kanggo adol BANDANA BANDANA lan pengin nggoleki pabrikan kanggo nggawe desain sampeyan urip. Hubungi kita saiki utawa tinggalake alamat email sampeyan ing kene, kita bakal mbales sampeyan sajrone 24 jam.

Guangzhou Qqpets Pet Products Co, Ltd ing No.23, Dalang Road, Provinsi Guangdong, Produk Utama Guangdong, Produk Utama Guangdong, Ltd

Rincian Produk
Profil Perusahaan

Asu Printed Adol Barket Bandana, Pet Bandhing Bandhan Bandhan Bandhan Pet Wikipedia/ Qqpets

custom printed dog bandana on dog and woman


Pribadhi, jelas lan cute!


Kita bisa nyetak pola ing Bandana. 


Apa karakter anime, pola festival, utawa pola peringatan.


Print transfer panas ndadekake pola kasebut warni lan awet.


Rancang bandana sampeyan dhewe kanggo asu sampeyan!  



custom dog bandana production process detail

Fitur saka asu bandana:


(1) Bahan poliester alus, alus lan tahan lama. Lirih & Bahan sing apik banget kanggo nggawa rasa ora cocog karo asu sampeyan.


(2) Produk kanthi gaya macem-macem, jaminan kualitas, rega cukup kanggo menang sing seneng para pelanggan.


(3) produk kita maneka warna. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan ngasilake kabeh jinis produk pet.


custom bandana product display

Keuntungan saka Pabrik QQPet:


1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, cetak sublimasi, lan departemen Majelis.


2)OEM&ODM ditampani.


3) Kabeh bahan kanthi ketat miturut standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan paling apik.


5) Kabeh jinisBANDANAS DOG bisa disesuaikan minangka panjaluk sampeyan.



custom dog bandana on dog and woman
custom dog bandana on dog and woman


QQPETS dog bandana manufacturer

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2005
  • Tipe Bisnis
    Industri Pabrikan
  • Negara / Wilayah
    23 Dalang Middle Rd, Baiyun Qu, Guangzhou Shi, Guangdong Sheng, China
  • Industri Utama
    Produk Pet
  • Produk utama
    dog leash,dog collar,dog harness,dog bandana,
  • Wong sing sah
    Xu Quan
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    Uni Uni Eropa,Amerika
  • Pelanggan Makarya
    --
Profil Perusahaan
Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, ing kutha Guangdong, diadegake ing taun 2005. Minangka produsen sing kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing misuwur ing China, diwenehake ing macem-macem jinis kreta , kerah asu, bocor asu, abah asu, kerah asu, kerah cat lan nyilikake desain, produksi lan sader. Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU. Kita duwe desain desain dhewe, bengkel percetakan panas, bengkel percetakan layar sing ramah lingkungan, bengkel tenunan lan bengkel bungkusan. Pabrik kita minangka desain, riset lan pangembangan, Pabrik lan Didol minangka kabèh, kanggo mitra kanggo nyedhiyakake solusi sing efisien lan cepet kanggo perusahaan. Kita entuk reputasi apik kanggo desain sing apik, apik banget, layanan sing apik lan rega sing kompetitif. Tujuan kita yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk lan muga-muga bisa nggawe kerjasama jangka panjang. Muga-muga kita bisa nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sawise sales kanggo sampeyan.
Video Company
Sertifikasi
ISO 9001
Masalah dening:SGS
amfori BSCI
Masalah dening:SGS
QQPETS United States Patent and Trademark
Masalah dening:United States Patent and Trademark Office
QQPETS Registration Certificate
Masalah dening:EUIPO
Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Poliester
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa