Werna Asing Nylon Warna Grosir

Jeneng
Aksesoris Dog Dog Kolar
Ukuran
XS (1.0cm) / s (1.5cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm). Minangka panjaluk pelanggan
Bahan
Nilon, poliester, khusus
Karya
Sublimasi, warna padhet, silkscreen dicithak, tali jacquard, minangka panjaluk sampeyan
Werna
Werna utawa Custom Pantone utawa Custom
Layanan Custom
Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan



KIRIM INQUIRY SAIKI

Collar / Leasing Ass / Leashes / Harnesses bisa disesuaikan kabeh jinis warna lan ukuran

Apa sampeyan pengin bocor asu adat lan kolar nganggo logo utawa jeneng utawa warna utawa ukuran kaya panjaluk sampeyan?

Tindakake kita.Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan menyang email utawa nyelehake pesenan ing situs iki.Desain gratis kanggo sampeyan.



Werna Dog Werna Nylon Werna Solid Warna Grosir/ Qqpets


nylon dog leash


Sugeng rawuh ing QQPets!


Kolar Kolar Dog Pabrik Nylon Harness kanthi kualitas paling apik lan rega murah. OEM ditampani.


Apa sampeyan pengin nggawe leash asu dawa lan gaya liyane nganggo logo utawa jeneng utawa warna utawa ukuran minangka panjaluk sampeyan? 


Tindakake kita. Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan kanthi email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. 


Desain gratis kanggo sampeyan.




nylon dog collar leash harness:

Rincian babagan Nylon Asing Collar Leash Harness:


Lebar: patang ukuran kanggo milih (XS: 1.0cm  S: 1.5cm  M: 2.0cm  L: 2.5cm) utawa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan


Lengan Leash: 150cm


Logo: Custom logo sampeyan dhewe


Werna: apa wae warna kasedhiya


Bahan: nilon utawa sampeyan bisa milih poliester 


Kerajinan: Warna Padha / Silk dicithak / Jacquard utawa Transfer Panas sing dicithak ing Bahan Polyester


nylon pet leash collar harness size

Jeneng  Aksesoris Dog Dog Kolar   


Ukuran   XS (1.0cm) / s (1.5cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm).

Minangka panjaluk pelanggan


Bahan  Nilon, poliester, khusus  


Karya  Sublimasi, warna padhet, silkscreen dicithak, tali jacquard, minangka panjaluk sampeyan  


Werna  Werna utawa Custom Pantone utawa Custom  

Layanan Custom  Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan  


Sampel adat   Sampel nggawe wektu: 3-5days; Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan


Wektu Produksi  10 dina-15 dina (Gumantung saka jumlah total)  


Paket  Tag 1psc / opp; Ukuran CTN: 30cm * 35cm * 45cm  


Cara Pangiriman  Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Segara, lsp   



dog collar and dog leash real show

QQPETS pet supplies factory         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa