Daging / Collars / Leashes Ass / Leashes / Produsen Harnesses

Ukuran
S; M; L; Minangka panjaluk pelanggan
Bahan
Nilon, poliester, khusus
Werna
Werna Pantone utawa Custom
Layanan Custom
Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Sampel adat
Sampel nggawe wektu: 3-5 dina; Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan
Cara Pangiriman
Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc
KIRIM INQUIRY SAIKI

Kolar / Collar / Leasing / Gantung / Harnesses bisa disesuaikan ing kabeh jinis desain lan warna

Guangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis kerah / gizi / gizi asu. Kolar / Collars / Leases / gizi / abon sing khusus uga kasedhiya. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap

Rincian Produk
Profil Perusahaan

Dog / Leashes Ass / Leashes Assage / Leashes / Produsen Harnesses/ Qqpets


dog leash and dog harness set on dog





Pribadi& Kolar& Leash& Setel Harness!


(1) Bahan poliester alus, alus lan tahan lama. Lirih & Void materi sing apik banget nggawa rasa ora cocog karo asu sampeyan.


(2) Produk kanthi gaya macem-macem, jaminan kualitas, rega cukup kanggo menang sing seneng para pelanggan.


(3) produk kita maneka warna. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan kanggo ngasilake kabeh jinis kerah / gizi / gizi asu / abon.





dog leash collar harness set style show
               
part.1
Gaya Suits
Ana mesthi gaya sing cocog karo sampeyan utawa disesuaikan karo sampeyan
pet harness leash collar set information
               
part.2

Rincian Harness / Kolar / Leash Set

Sampeyan bisa ngatur miturut gaya sampeyan


pet collar material
               
part.3

Bahan khusus

Macem-macem bahan kanggo sampeyan milih


dog collar pattern
               
part.4

Pola Custom

Pilih utawa ngatur pola sampeyan


dog collar harness size
               
part.5
Ukuran kerah lan leash
Macem-macem ukuran adaptasi karo asu ukuran sing beda
custom hook accessories
               
part.6
Aksesoris Custom
Pilih aksesoris sing disenengi
custom brand dog collar
               
part.7
Merek khusus
Gambar logo ing produk
custom packaging
               
Part.8
Kemasan Custom
Pilih kemasan sing disenengi, tarik pola favorit ing kertu kertas


dog with dog leash and collar
dog leash and dog collar dog


QQPETS dog products manufacturer         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita. 

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2005
  • Tipe Bisnis
    Industri Pabrikan
  • Negara / Wilayah
    23 Dalang Middle Rd, Baiyun Qu, Guangzhou Shi, Guangdong Sheng, China
  • Industri Utama
    Produk Pet
  • Produk utama
    dog leash,dog collar,dog harness,dog bandana,
  • Wong sing sah
    Xu Quan
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    Uni Uni Eropa,Amerika
  • Pelanggan Makarya
    --
Profil Perusahaan
Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, ing kutha Guangdong, diadegake ing taun 2005. Minangka produsen sing kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing misuwur ing China, diwenehake ing macem-macem jinis kreta , kerah asu, bocor asu, abah asu, kerah asu, kerah cat lan nyilikake desain, produksi lan sader. Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU. Kita duwe desain desain dhewe, bengkel percetakan panas, bengkel percetakan layar sing ramah lingkungan, bengkel tenunan lan bengkel bungkusan. Pabrik kita minangka desain, riset lan pangembangan, Pabrik lan Didol minangka kabèh, kanggo mitra kanggo nyedhiyakake solusi sing efisien lan cepet kanggo perusahaan. Kita entuk reputasi apik kanggo desain sing apik, apik banget, layanan sing apik lan rega sing kompetitif. Tujuan kita yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk lan muga-muga bisa nggawe kerjasama jangka panjang. Muga-muga kita bisa nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sawise sales kanggo sampeyan.
Video Company
Sertifikasi
ISO 9001
Masalah dening:SGS
amfori BSCI
Masalah dening:SGS
QQPETS United States Patent and Trademark
Masalah dening:United States Patent and Trademark Office
QQPETS Registration Certificate
Masalah dening:EUIPO
Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
poliester
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa