Pet Tips
VR

Apa yen asu kasebut lemu banget? Cepet lan tampa pandhuan lengkap iki kanggo asu ilang bobot!

Mesthine sing duwe asu kudu menehi perhatian marang diet sing seimbang nalika nerangake diet asu. Nanging yen sampeyan mangan kabeh ing atine, mung bakal nyebabake asu kasebut dadi lemu. Obesitas sing gedhe banget ora apik kanggo pangembangan lan pertumbuhan asu sing sehat, mula sing duwe asu kudu menehi perhatian.

2021/11/15


Kepiye carane nemtokake manawa asu kasebut lemu?

Asu sing bobote moderat lan awak sing proporsional umume ketemu poin ing ngisor iki:

1. Iga bisa dirasakake tanpa ditekan;

2. Saka sisih, bangkekan cekung (asu sing rambute dawa bisa nemtokake manawa bangkekan iku cekung kanthi ndemek tangane);

3. Bagean saka rongga thoracic menyang sikil mburi nuduhake kecenderungan kanggo nyusut;

4. Ora ana longgar ing weteng.


Apa cilaka obesitas kanggo asu?

Tambah beban fisik: Bobot sing gedhe banget bakal nambah beban kanggo sendi lan fungsi asu. Iku gampang kanggo nimbulaké atritis lan hip dysplasia. 

Resiko penyakit: Keluwihan lemak akumulasi ing ati asu, nyebabake penyakit ati. Asu sing lemu nambah sekresi insulin lan duwe risiko diabetes sing luwih dhuwur. 

Masalah kulit: Lipatan kulit sing disebabake akumulasi lemak bisa gampang ngasilake bakteri lan parasit, lan lipatan ora trep kanggo ngresiki, sing bisa nyebabake penyakit kulit.


Ngontrol tutuk: miwiti saka diet kanggo ilang bobot kanggo asu

Ngurangi asupan panganan: Nanging sampeyan ora bisa kanthi gampang nyuda jumlah panganan pokok. Ngurangi jumlah kanthi 10% sapisanan, banjur suda kanthi bertahap sawise asu adaptasi. Nanging ati-ati aja nganti asu keluwen mung kanggo ngilangi bobot. Ora kanggo sebutno kasekengan kanggo entuk bobot mundhut, uga bakal nyebabake nutrisi sing ora seimbang ing asu. 

Ganti cemilan: Cemilan ing saben dina muter lan latihan duwe godaan gedhe kanggo asu, lan efficiency interaktif uga wis wungu banget. Nanging, ing pilihan, sampeyan kudu nyoba kanggo milih produk kurang kalori lan kurang kalori, lan padha mung digunakake minangka ganjaran lan ora bisa digunakake minangka panganan pokok. 

Ngapikake diet: Ngurangi asupan panganan sing kalori dhuwur, karbohidrat sing dhuwur lan nambah asupan panganan sing ngemot nutrisi. Ana panganan asu khusus kanggo mundhut bobot, sing nyedhiyakake nutrisi sing dibutuhake kanggo pertumbuhan asu, lan ora nyebabake obesitas. 


Bukak sikil: wiwit saka olahraga kanggo ilang bobot kanggo asu

mlaku: Njupuk asu metu kanggo lumaku setengah jam sawise mangan. Ing basis saka wektu lumampah saben dina, mboko sithik ngluwihi wektu. Nanging sampeyan ora bisa mlaku kanthi wuta lan nggawa asu kasebut menyang omah kanggo ngaso sadurunge kesel. 

nglangi: Salah siji cara paling efektif kanggo ilang bobot. Nalika entuk efek mundhut bobot awak kabeh, uga bisa ningkatake kabugaran fisik asu. 

game: Game kayata nyekel frisbee lan nyekel bal ora mung bisa mbantu asu kanggo olahraga, nanging uga mbantu shoveler lan asu kanggo nggawe kontak lan cultivate emosi. 



(SakaQQPETS Produsen)


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa