Kabar
VR

Napa asu seneng dilat sikil sing duwe?

Asu iku kanca lan partner ing gesang kita, lan ing wektu sing padha, padha nggawa kita akèh rasa seneng ing urip. Kita uga seneng kanggo muter karo asu lan bakal dipindhah dening friendliness lan kasetyan. Nanging kok padha seneng ndilat sikile bendarane? Nyatane, saben asu nindakake iki kanthi macem-macem alasan, mula ayo ndeleng sing endi.

2021/10/28


Mungkin dilat uyah ing sikil

Ana sing nganggep asu kuwi ndilati sikile sing duwe amarga sikile tambah kringet, ambune ketok, lan rasane asin.  Mambu iki bakal ngrangsang syaraf asu lan nggawe rasa asem banget. Nyatane, sawetara wong wis nindakake riset ing wilayah iki, nuduhake yen asu pancen bisa ngrasakake rasa asin saka kulit manungsa. Iki bisa uga dadi sabab sawetara asu dilat sikile bendarane. Nanging, aja nganti asu didilat sikil, ora mung amarga akeh uyah sing mbebayani, nanging uga amarga akeh bakteri ing sikil, asu kasebut gampang diare. 


Rasa nyaman lan anteng

Asu seneng dilat nalika lagi stres, lan dilat sing duwe bisa nggawe dheweke santai. Yen asu ora duwe kapercayan sing cukup marang pemilik lan ora ngrasa yen pemilik bakal nggawe anteng lan aman, mula ora bakal katon ing sampeyan kanthi cara sing luwih rapuh iki. Ing jagad asu, saling dilat minangka tandha komunikasi emosional lan bisa nguatake hubungan antarane anggota kulawarga. 


Penasaran

Kaya bocah-bocah, asu kepengin weruh kabeh sing ana ing saubengé, utamane barang-barang sing mambu lan obah. Asu ora duwe tangan, mula cara njelajah barang yaiku dilat lan mambu kanggo mbedakake. Nalika wong goyangake sikil utawa sikil, asu bakal kepincut karo sikil sing obah kabeh, lan dheweke pengin ngerti apa sing nyenengake iki. Dadi, kaping pirang-pirang, asu dilat sikilmu mung penasaran. 


Supaya bisa narik kawigaten saka pemilik

Wong-wong mesthi duwe macem-macem perkara, sibuk lan sibuk. Nanging asu beda. Mung ana siji perkara sing penting ing urip asu, yaiku dadi karo pemilik. Dadi urip saben dina asu relatif mboseni. Lan yen sing duwe asu ora peduli lan ngancani dheweke, dheweke uga bakal ngalami depresi. Dheweke bakal nemokake cara kanggo narik kawigaten para pemilik. Nalika dilat sikil, bakal narik kawigaten lan pengin sampeyan ngiringi lan muter. Ing wektu iki, pemilik kewan kudu nanggapi asu kasebut lan bisa ndemek sirahe utawa ngrangkul asu kasebut. Duwe wektu kanggo nindakake game latihan interaktif kanggo nambah raos.



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa