Kabar
VR

Iki 6 prilaku asu sing menehi pitunjuk kanggo sampeyan: Muga-muga sampeyan bisa muter karo dheweke!

Solah bawa asu nduweni teges tartamtu.

Yen asu kadhangkala bosen banget, dheweke duwe prilaku ing ngisor iki.

Nyatane, tindak tanduk iki nggambarake sampeyan, ngarep-arep sampeyan bisa muter karo dheweke.

Yen asu sampeyan duwe prilaku kasebut, tetep karo dheweke luwih akeh.

2021/10/25


1. Ngapusi ing lemah lan ndeleng sampeyan

Biasane, yen sing duwe asu sibuk karo urusane dhewe, asu kasebut kerep mlayu ing ngarepe tanpa diterangake, banjur ngapusi ing lemah lan ndeleng dheweke. Sampeyan ora bakal cepet-cepet nindakake apa-apa, nanging isih ngarep-arep yen sampeyan bisa muter sawetara wektu. Yen sampeyan ndeleng, sampeyan bisa nyelehake barang sing ana ing tangan sampeyan lan muter karo asu kasebut, sanajan dheweke ngelus-elus sirahe, muter limang menit. Kanthi cara iki sampeyan uga bisa ngaso lan ngaso. 


2. Bosen turu

Turu asu bosen sejatine padha karo turu bosen ing kelas. Yen asu sampeyan ora metu kanggo dolanan ing wayah awan nanging turu ing lemah, bisa uga asu kasebut "sesuatu", bisa uga ora kepenak, utawa mung mboseni. Luwih apik kanggo mirsani kanthi luwih ati-ati, ngirim menyang rumah sakit yen sampeyan lara, lan main game yen mboseni.


3. Mlayu ing omah

Yen asu banget mboseni, yen ora ana apa-apa, dheweke bakal mlayu ing omah. Iki minangka cara kanggo asu kanggo nglampahi wektu nalika bosen. Mesthi, cara iki ora apik kanggo pemilik amarga bakal ngganggu pakan. Pemilik uga bisa ngrusak properti kasebut. Disaranake sing pemilik mungkasi prilaku asu iki, lan supaya asu dadi jujur ​​sabisa. Yen ora bisa, njupuk metu kanggo mlaku-mlaku.


4. Cokot celonone

Nalika asu pengin sampeyan dolanan, cara sing paling langsung yaiku mlaku-mlaku, nyakot celana, utawa ngeruk, narik perhatian sampeyan, banjur ndeleng sampeyan lan ngidini sampeyan muter. Nalika asu nyakot sikil celana sampeyan, aja cepet-cepet nyalahake asu kasebut, nanging pikirake kenapa asu kasebut nindakake. 


5. Numpes prabot

Asu-asu kadhang-kadhang rumangsa bosen ngrusak omahe, mula bisa ngentekake wektu kanggo ngrusak omah. Asu sampeyan seneng ngrusak omah, luwih becik nglampahi wektu sethithik saben dina kanggo ngancani dheweke. Njupuk metu kanggo muter, dheweke bakal ngaso yen kesel, lan dheweke ora bakal ngrusak omah maneh. Mung wae kelakuane asu sing nyuwuk omah isih kudu didandani. Biasane njupuk sawetara cemilan kanggo nglatih asu, nambah ketaatan asu, lan supaya dheweke ngerti Omah ora bisa dibongkar.


6. Cokot buntute dhewe

Asu sok-sok nyakot buntute amarga bosen, ngoyak-oyak terus-terusan, lan uga mubeng-mubeng. Kadhang-kadhang dheweke ora kudu nggigit buntut, nanging bisa uga nggigit awak utawa cakar. Pemilik bisa menehi sawetara dolanan kanggo nggawe Nalika lagi dolanan, dheweke uga bisa menehi cemilan lan mangan. Mesthi, nresep buntut uga bisa dadi masalah karo awak. Feeder utama kudu menehi perhatian luwih akeh.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa