Layanan
VR
  • Detail Produk
  • Profil Perusahaan
FAQ
  • Apa aku bisa nggunakake bahan dhewe kanggo produksi?
    Ya, pelanggan bisa nyedhiyakake bahan utawa aksesoris liyane lan kita bakal nggawe produk rampung lengkap kanggo sampeyan.
  • Werna apa sing bisa dicithak? Apa warna bakal luntur?
    Sampeyan bisa milih warna apa wae saka buku warna Pantone. Yen sampeyan ora duwe, sampeyan bisa hubungi kita, lan aku bakal ngirim versi elektronik kanggo sampeyan. Ora, ora bakal luntur lan bisa dikumbah nganggo banyu adhem. Kita nggunakake teknik canggih khusus kanggo nyetak logo kanthi mesin.
  • Apa bahan lan aksesoris sing bisa dipilih?
    Ana polyester, nilon, pp, pv, katun, bahan sutra kanggo milih. Ana pancingan carabiner, gesper break-away, D-ring, key-ring, pancingan logam utawa gesper plastik ect. Yen sampeyan pengin aksesoris khusus, hubungi kita.
  • Apa logo utawa jeneng perusahaan bisa dicithak ing produk utawa paket?
    Manawa.Logo utawa jeneng perusahaan sampeyan bisa dicithak ing produk sampeyan minangka panjaluk sampeyan, sanajan pola, tembung, situs web, lsp.
  • Apa paket lan pangiriman?
    Paket akeh utawa packing biasa minangka panyuwunan sampeyan .. Wektu pangiriman kira-kira 7-12 dina sawise konfirmasi sampel (gumantung saka jumlah total). Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, udara utawa segara etc.
  • Apa istilah pembayaran kanggo biaya sampel lan jumlah pesenan?
    Kanggo conto, kita nampa pembayaran sing dikirim dening West Union, Paypal. Kanggo pesenan, kita bisa nampa Paypal, Western Union L/C lan T/T.
  • Suwene lan carane njaluk sampel saka kita?
    1) Yen sampeyan butuh sawetara conto kanggo nyoba, kita bisa ngirim sawetara conto saham kanggo dipriksa. Nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan. 2) Yen sampeyan perlu kanggo sampel adat minangka saben panjalukan, please nyedhiyani kita PDF utawa AI kanggo Making.You kudu mbayar barang transportasi conto lan biaya sampel (nalika biaya sampel bisa dibalekake yen pesenan dikonfirmasi). 3) Wektu timbal kanggo nggawe sampel: 1-3 dina 4) Angkutan transportasi conto: barang kasebut gumantung saka bobot lan ukuran kemasan lan wilayah sampeyan.
  • Apa MOQ lan regane?
    Jumlah cilik bisa kanggo kita pabrik langsung. Rega gumantung saka bahan, ukuran, kerajinan, lan jumlah. Rega bakal luwih murah yen sampeyan butuh liyane. Bebas bae hubungi kita yen sampeyan pengin tuku.
  • Carane pesen?
    Mangga pesen ing situs kita utawa sampeyan bisa ngirim pesenan tuku liwat Email. Kita kudu ngerti informasi ing ngisor iki kanggo pesenan sampeyan: 1) Informasi produk: Jumlah, Spesifikasi (ukuran, bahan, warna, logo lan syarat pengepakan), Karya Seni utawa Sampel bakal dadi sing paling apik. 2) wektu Delivery dibutuhake. 3) Informasi pengiriman: Jeneng Perusahaan, Alamat, Nomer Telpon, Pelabuhan/bandara tujuan.
  • QQPETS bisa nggawe gambar desain kanggo kula? Apa gratis kanggo desain?
    Ya, Kita bisa nyedhiyakake layanan desain. Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun lan desainer profesional. Kita bisa ngrancang produk pet kanthi desain dhewe minangka panjaluk sampeyan kanthi gratis.Ya. Iku gratis.

11

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2005
  • Tipe Bisnis
    Industri Pabrikan
  • Negara / Wilayah
    23 Dalang Middle Rd, Baiyun Qu, Guangzhou Shi, Guangdong Sheng, China
  • Industri Utama
    Produk Pet
  • Produk utama
    dog leash,dog collar,dog harness,dog bandana,
  • Wong sing sah
    Xu Quan
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    Uni Uni Eropa,Amerika
  • Pelanggan Makarya
    --
Profil Perusahaan
Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, didegaké ing taun 2005. Minangka produsen kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing jero ing China, khusus ing kabeh jinis kerah pet lan leashes, harnesses pet. , kalung asu, kalung asu, kalung asu, kalung kucing lan desain kalung, produksi lan adol. Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing paling anyar sing tekan standar EU. Kita duwe departemen desain dhewe, bengkel percetakan transfer panas, bengkel sablon sutra sing ramah lingkungan, bengkel tenun lan bengkel kemasan. Pabrik kita minangka desain, riset lan pangembangan, manufaktur lan adol sacara sakabehe, kanggo para mitra nyedhiyakake solusi siji-mandeg sing efisien lan cepet kanggo perusahaan. Kita wis entuk reputasi apik kanggo kualitas unggul, desain apik gayane, layanan banget lan prices competitive. Adil kita "kualitas apik kanggo kaslametané, apik iman kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".We bakal warmly welcome rawuh lan pengin kita bisa netepake kerjasama long-term. Muga-muga bisa nyedhiyakake produk paling apik lan layanan sawise-sales paling apik kanggo sampeyan.
Video Company
Sertifikasi
ISO 9001
Masalah dening:SGS
Amfori BSCI
Masalah dening:SGS
QQPets Amerika Serikat paten lan merek dagang
Masalah dening:Kantor paten lan perdagangan Amerika Serikat
QQPets Registrasi
Masalah dening:Euipo
Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Kepiye Cara Kita Ketemu Lan Netepake Gogal
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa