Botol banyu asu portawa portawa portawa Tinggi-Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd

Volume
350ml / 550ML
Ukuran
75mm * 208mm, 75mm * 260mm
Bahan
Trough: Abs + Cup: PC
Werna
warna pink, putih lan biru, khusus
Fungsi
Nyedhiyakake pets karo banyu seger nalika ruangan


KIRIM INQUIRY SAIKI

Aksesoris lelungan paling apik - qpects botol banyu asu


Digunakake kabeh dina supaya pet sampeyan tetep dihidrat, iku ora nggawe kekacoan, lan paling apik kanggo kabeh, kita ora mbuwang banyu amarga ana apa-apa.


Sing ora ngombe banyu bisa diombe maneh menyang botol!

Guangzhou Qqpets Pet Products Co, Ltd ing No.23, Dalang Road, Kabupaten Baiyzhou, kutha Guangdong, China


Rincian Produk
Profil Perusahaan

Botol banyu asu portawa portawa portawa-guangzhou 

QQPets Pet Produk Co, Ltd./Qqpets


Blue Dog Water Bottle



Gampang, ora kuwatir!


Tansah tuwung horisontal, mbukak kunci, penet tombol banyu kanggo ngisi trough nganggo banyu. Rilis tombol banyu kanggo mungkasi banyu.


 Rampung wis rampung, mateni tombol kunci kanggo ngunci banyu, tetep tuwung saka bocor.


Ngombe asu sampeyan ing endi wae lan aja mbuwang banyu.




Dog Water Bottle and dog

Fitur


Digawe materi sing ramah lingkungan: bahan anti bakteri, aman lan sehat.

Bahan plastik kelas pangan, awet banget, gampang dibuang lan ngresiki.


Cepet lan gampang digunakake: Siji tombol mbukak / ngunci banyu, operasi siji tangan, gampang dipakani banyu.


Portabel lan trep: botol banyu iki apik kanggo mlaku-mlaku lan lelungan nganggo asu utawa kucing sampeyan,

Lan kalebu botol carabiner bisa dipasang ing tas ransel, pet krime, stroller utawa glovebox.



dog drink with dog water bottle

Ngati-ati:


1. Tansah banyu ing cangkir ora luwih saka 80 ℃.


2. Aja ngumbah nganggo mesin pencuci piring.


3. Yen kunci kunci ngunci, aja nyurung kunci banyu kanthi angel, utawa bisa uga rusak.


4. Aja dilebokake ing cangkir: es garing, coklat, banyu soda, susu, lsp.



dog water bottle and dog
dog water bottle




QQPETS Pet Supplies Factory         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2005
  • Tipe Bisnis
    Industri Pabrikan
  • Negara / Wilayah
    23 Dalang Middle Rd, Baiyun Qu, Guangzhou Shi, Guangdong Sheng, China
  • Industri Utama
    Produk Pet
  • Produk utama
    dog leash,dog collar,dog harness,dog bandana,
  • Wong sing sah
    Xu Quan
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    Uni Uni Eropa,Amerika
  • Pelanggan Makarya
    --
Profil Perusahaan
Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, ing kutha Guangdong, diadegake ing taun 2005. Minangka produsen sing kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing misuwur ing China, diwenehake ing macem-macem jinis kreta , kerah asu, bocor asu, abah asu, kerah asu, kerah cat lan nyilikake desain, produksi lan sader. Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU. Kita duwe desain desain dhewe, bengkel percetakan panas, bengkel percetakan layar sing ramah lingkungan, bengkel tenunan lan bengkel bungkusan. Pabrik kita minangka desain, riset lan pangembangan, Pabrik lan Didol minangka kabèh, kanggo mitra kanggo nyedhiyakake solusi sing efisien lan cepet kanggo perusahaan. Kita entuk reputasi apik kanggo desain sing apik, apik banget, layanan sing apik lan rega sing kompetitif. Tujuan kita yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk lan muga-muga bisa nggawe kerjasama jangka panjang. Muga-muga kita bisa nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sawise sales kanggo sampeyan.
Video Company
Sertifikasi
ISO 9001
Masalah dening:SGS
amfori BSCI
Masalah dening:SGS
QQPETS United States Patent and Trademark
Masalah dening:United States Patent and Trademark Office
QQPETS Registration Certificate
Masalah dening:EUIPO
Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Patricia
Hola brindarme precios para importar gracias
QQPETS
Hello Patricia,
Good day to you! I am glad to received your inquiry, This is Cathy from Guangzhou QQPETS Pet Product Co., Ltd.( www.qqpets.com ),
the most professional pet products manufacturer in Guangzhou China.
For your inquiry,I will let my colleagues David/Lisa send you an email as soon as possible, please pay attention to check.
My colleague's email address is: sales007@qqpets.com

Best regards,
Cathy
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa