Pet Tips
VR

5 kaluwihan saka Schnauzer

Schnauzer dikenal minangka "wong tuwa cilik" lan saiki banget ditresnani dening kabeh wong.

Dadi apa persis Schnauzer dhewe narik kawigaten wong?

Dina iki aku bakal ngomong babagan kaluwihan.

Sakabèhé, Schnauzer cocok banget kanggo buruh kantor lan bocah-bocah wadon kanggo mundhakaken.

2021/10/08

Kauntungan 1: IQ minangka sing pertama ing antarane asu terrier

Schnauzer minangka jenis asu sing pinter banget, lan IQ ana peringkat 12 ing antarane kabeh asu. Lan iku pisanan kabeh asu terrier. Iku supaya pinter sing tansah performs apik banget ing latihan. Akeh latihan, mung kudu mulang kaping pirang-pirang, ganjaran sing cocog kanggo cemilan pitik dendeng, sampeyan bisa sinau kanthi cepet. Akeh pamilik Schnauzers gumun kanthi cepet sinau Schnauzers. 

Kaluwihan 2, pribadine mandiri

Kepribadian Schnauzer relatif mandiri, ora super clingy. Asu jinis iki paling ora nandhang kuatir babagan pamisahan. Dadi, yen sampeyan dadi karyawan kantor ing wayah awan lan duwe wektu sethithik lan pengin njaga asu kasebut, schnauzer minangka pilihan sing apik. Lan wani lan kuwat lan bisa digunakake minangka asu pengawal. Nanging, nalika sampeyan mulih saka kerja, sampeyan isih kudu ngancani asu kasebut, lan nggawe hubungan sing luwih cedhak! 

Kauntungan 3, ora rambut rontog, ambune awak entheng

Schnauzer pancen ora ngeculke rambut, anggere pemilik kewan nyisir rambut kanthi rutin saben dina. Lan nyisir rambut apik kanggo kesehatan, ningkatake sirkulasi getih, lan nggawe rambut luwih apik. Saliyane kurang rambut rontog, Schnauzer lan Teddy duwe ambu ora enak banget. Anggere adus biasa, meh ora bisa mambu mambu, mung wangi saka shower gel! 

Kaluwihan4, bisa njaga omah

Aja katon ing ukuran cilik lan dedeg piadeg Schnauzer. Nanging nyatane, iki minangka asu sing wani lan waspada, cocok banget kanggo panti jompo. Ing ngadhepi maling lan wong ala, sampeyan ora bakal wedi, lan sadurunge duwe kesempatan kanggo mlebu omah sampeyan, dheweke wis barked kanggo ngelingake sing duwe. 

Kauntungan 5, bisa nggawe wujud sing lucu

Schnauzer minangka asu sing kudu didandani kanthi rutin. Kanthi cara iki, sanajan biaya dandan tartamtu, bisa uga katon apik banget. Aku krasa luwih apik yen aku ndeleng, lan aku ora bisa bantuan nanging tresna iku. 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa