Kerah asu
Vr
  • Rincian Produk
  • Profil Perusahaan

Produsen Leash Dog Polyester Khusus Khusus Kanggo USA/ Qqpets

blue purple Custom Polyester Dog Leash


Set Leash Du-Custom


Apa sampeyan pengin pola bocor asu kanthi logo utawa jeneng sampeyan dhewe? 


Pola asu warna-warni bakal menehi sampeyan lan kanca asu sampeyan. 


Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan kanthi email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. 


Desainer kita bisa ngrancang kanggo sampeyan gratis.



blue yellow Custom Polyester Dog Leash

Rinci babagan set leash asu khusus:


UkuranXs / s / m / l. Minangka panjaluk pelanggan 


Layanan Custom: Desain, Logo, lan Packaging bisa disesuaikan


Color: Apa wae warna kasedhiya


Bahan: Nilon, poliester, khusus


Karya: Sublimation / Transfer Transfer Seksi / Transfer Panas, Minangka Panjaluk Sampeyan

blue purple Custom Polyester Dog Leash

Keuntainan minangka Produsen Perlengkapan Asu


Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwur


Pola hiasan multi-hiasan kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Pangiriman cepet lan ing wektu


Wangsulane Prompt / Layanan Siswa Suput sing Kualitas


Custom Polyester Dog Leash on dog and woman
Custom Polyester Dog Leash on dog and woman
QQPETS dog supplies manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2005
  • Tipe Bisnis
    Industri Pabrikan
  • Negara / Wilayah
    23 Dalang Middle Rd, Baiyun Qu, Guangzhou Shi, Guangdong Sheng, China
  • Industri Utama
    Produk Pet
  • Produk utama
    dog leash,dog collar,dog harness,dog bandana,
  • Wong sing sah
    Xu Quan
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    Uni Uni Eropa,Amerika
  • Pelanggan Makarya
    --
Profil Perusahaan
Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, ing kutha Guangdong, diadegake ing taun 2005. Minangka produsen sing kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing misuwur ing China, diwenehake ing macem-macem jinis kreta , kerah asu, bocor asu, abah asu, kerah asu, kerah cat lan nyilikake desain, produksi lan sader. Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU. Kita duwe desain desain dhewe, bengkel percetakan panas, bengkel percetakan layar sing ramah lingkungan, bengkel tenunan lan bengkel bungkusan. Pabrik kita minangka desain, riset lan pangembangan, Pabrik lan Didol minangka kabèh, kanggo mitra kanggo nyedhiyakake solusi sing efisien lan cepet kanggo perusahaan. Kita entuk reputasi apik kanggo desain sing apik, apik banget, layanan sing apik lan rega sing kompetitif. Tujuan kita yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk lan muga-muga bisa nggawe kerjasama jangka panjang. Muga-muga kita bisa nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sawise sales kanggo sampeyan.
Video Company
Sertifikasi
ISO 9001
Masalah dening:SGS
amfori BSCI
Masalah dening:SGS
QQPETS United States Patent and Trademark
Masalah dening:United States Patent and Trademark Office
QQPETS Registration Certificate
Masalah dening:EUIPO
Hubungi kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora cocog, kita nawakake layanan pangaturan khusus sing paling apik.
Kepiye cara kita ketemu lan netepake Gogal
Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kita lakoni yaiku rapat karo klien lan ngobrol karo tujuan ing proyek ing ngarep proyek.
Sajrone rapat iki, aja lali komunikasi ide sampeyan lan takon akeh pitakon.
Disaranake
Kabeh padha diprodhuksi miturut standar internasional sing stricest. Produk kita wis entuk sih saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.
  • Bungee Mobil Bungee Mobil Bungee khusus
    Bungee Mobil Bungee Mobil Bungee khusus
    Bahan poliester alus lan stripe reflektif, alus lan tahan lama. Lan sampeyan bisa ngatur warna lan ukuran.Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU.Leash mobil kursi mobil spring bisa njaga asu sampeyan kanthi aman nalika lagi nyopir.
  • Fesyen Multicolor Polyester Multicolor / Collar Dog Werna Lan Setel Leash
    Fesyen Multicolor Polyester Multicolor / Collar Dog Werna Lan Setel Leash
    Kolar sing warni bisa uga asu entuk perhatian luwih akeh babagan dalan petualangan sing biasa. Ora mung warni nanging uga awet. Sampeyan bisa ngatur warna favorit sampeyan ing kerah lan leash. OEM&Odm ditampani.
  • Daging / Collars / Leashes Ass / Leashes / Produsen Harnesses
    Daging / Collars / Leashes Ass / Leashes / Produsen Harnesses
    Kolar / Collar / Leasing / Gantung / Harnesses bisa disesuaikan ing kabeh jinis desain lan warnaGuangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis kerah / gizi / gizi asu. Kolar / Collars / Leases / gizi / abon sing khusus uga kasedhiya. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap
  • Termenung Dog Collar QQPETS Produsen 8G10
    Termenung Dog Collar QQPETS Produsen 8G10
    The free sample1, Kita bisa sumber kita siap-digawe krah asu lan sampel leash free;2, Yen perlu asu krah packaging karo logo, daya sampel needed;3, Dog krah sampel packaging mimpin: 3-5days, gumantung cara print;4, Dog krah packaging bakal refundable miturut urutan qty.
  • Nylon Printed Custom Dog Collar QQPETS Produsen 8G11
    Nylon Printed Custom Dog Collar QQPETS Produsen 8G11
    Professional asu krah account Manufaktur (QQPETS), specialized ing collars asu adat, inquire saiki!
  • Produsen Belang Belang Bakar Grosir
    Produsen Belang Belang Bakar Grosir
    Produsen Du Sabuk LEASH, rincian babagan mobil Belt Belting Belt ing QQPets.com, njaluk takon!Bocor asu sabuk sabuk langsing dhuwur, qqpet khusus ing pasokan asu, hubungi kita!Kita ndhukung OEM lan ODM !!
  • Kolar Asu Stripe berwarna Petah, Grosir Kolar Nylon Refleksi
    Kolar Asu Stripe berwarna Petah, Grosir Kolar Nylon Refleksi
    Sampel gratis1, kita bisa nyedhiyani kerah asu siap-siap lan sampel leash kita;2, yen sampeyan butuh kemasan kerah asu nganggo logo, pilih Jumlah sing dibutuhake;3, Bungkusan Bungkus Dog Sampel Dog Short Time: 3-5 dina, gumantung saka metode cetak;4, Bungkusan Kolar Dog bakal dibalekake miturut pesenan Qty.
  • Grosir Asu Mewah lan Kolar Ikatan Kanthi Rega Apik - QQPets
    Grosir Asu Mewah lan Kolar Ikatan Kanthi Rega Apik - QQPets
    QQPets Grosir lan Collar Daging lan Kolar Set kanthi rega apik - QQPets, pabrik lan pembangunan, Pembangunan lan adol kanthi cekap lan cepet kanggo perusahaan.
chat_online
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa