Pet Tips
VR

Enem kawruh sethithik babagan njaga asu

Asu minangka kanca sing setya karo manungsa, lan akeh wong sing bakal njaga asu ing omah.

Ana sawetara perkara cilik sing sampeyan ora ngerti babagan asu.

Loro-lorone sing duwe asu lan sing pengin ngunggahake asu bisa teka lan ndeleng.

2021/09/17

1. Asu bakal teka haid

Asu uga wis haid, lan menstruasi sing sepisanan kira-kira pitung utawa wolung sasi. Sawise iku, saben nem sasi sepisan. Sing nduweni kudu ngelingi yen awak asu bakal rada lemah ing sawetara dina, dadi sampeyan kudu ngurus. 


2. Asu aja nganti kakehan mangan daging

Asu lan manungsa iku padha, loro iku karnivora. Akeh sing duwe bisa mikir yen asu mangan luwih akeh daging, sing apik kanggo awak, mula dheweke bakal nekat mangan daging kanggo asu. Nyatane, iki kabeh salah. Mangan daging sing akeh banget kanggo asu ora mung nggawe ambegan lemu lan ora enak, nanging uga bisa nyebabake asu kasebut nandhang inflamasi pankreas. 

3. Dilat lambene durung mesti dolanan karo kowe.

Akeh sing duwe bakal mikir yen asu dilat lambe tegese muter. Nyatane, ora kaya ngono. Asu sing ndilat lambene bisa uga njaluk panganan. Akeh pemilik kewan sing salah paham. Dadi elinga mbesuk, asu sing ndilat lambe mesthi bakal luwe. 


4. Asu telek nang endi wae ora mbales

Akeh sing duwe mikir yen telek asu ing omah minangka mbales dendam marang sing duwe. Nyatane, kanggo kabeh kewan, ekskresi mung fenomena normal, ora kanggo mbales dendam. Iku asu sing pengin nggawe kamar luwih saka mambu dhewe liwat excretion. Nalika asu kasebut telek ing endi wae, sing duwe kudu ora nesu. Sampeyan bisa ngajari asu kanggo nguyuh lan ngombé ing titik tartamtu wiwit asu umur telung sasi. 

5. Mlaku ing ngarep ora perlu kanggo nglindhungi sing duwe. 

Nalika mlaku-mlaku, akeh asu sing seneng mlaku ing ngarepe sing duwe, lan sing duwe bakal mikir yen asu kasebut kudu nglindhungi dheweke. Nyatane, ora kaya ngono, asu kasebut kepengin milih dalan sing mlaku dhewe. Ing wektu sing padha, nalika asu isih enom, dheweke kudu nindakake latihan tali asu sing cocog kanggo nglatih asu supaya bisa adaptasi karo tali. Ing wektu sing padha, ana latihan sing ngiringi lan latihan anti-rush. Nalika nemoni asu kanthi kesadaran dhiri sing kuwat lan rawan sprint dadakan, dianjurake kanggo nggunakake tali asu bungee.


6. Kebiasaan sing ala ora mesthi diturunake saka wong tuwa.

Kebiasaan ala asu ora sakabehe amarga wong tuwane, akeh sing disebabake dening pendhidhikan. Yen sampeyan mung ngrusak asu tanpa latihan, asu kanthi pribadine jinak bakal dadi nakal. Alon-alon, bakal angel nyingkirake kabiasaan ala asu kasebut. Yen cara pendhidhikan pemilik salah, uga bakal nggawe kabiasaan ala asu kasebut! 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa