Kabar
VR

Apa sing kudu ditindakake yen asu kasebut nandhang penyakit gerak?

Aku percaya yen sawetara pamilik pet sing ngunggahake asu nemoni penyakit nalika njupuk asu menyang mobil.

Dadi apa sing kudu ditindakake pemilik penyakit asu?

Ing ngisor iki sawetara cara kanggo nyegah penyakit gerakan asu.

2021/09/08

Apa sebabe asu mabuk? 

Ing kasunyatan, sawetara asu isinan, iku luwih rentan kanggo motion sickness. 

Penyakit mabuk asu biasane disebabake geter mobil, mula bakal kelakon mabuk. 

Ana kasus mabuk sing entheng lan abot ing asu, mula pemilik kudu ngati-ati.

 

Kinerja asu motion sickness: 


Penyakit gerakan entheng: 

1. Asu kasebut terus obah nalika mlebu mobil, kuwatir banget, terus nguyuh. 

2. Sawise mlebu mobil, asu kasebut sepi banget, ora obah ing kursi, lan depresi. 

3. Asu terus ambegan, drooling lan kurang energi. 

Penyakit gerakan sing abot:

1. Asu sing nandhang lelara gerak sing abot bakal gugup nalika mlebu mobil, banjur muntah. 

2. Saliyane muntah, asu kasebut uga bakal ngetokake ambegan lan alon-alon, padha karo gejala hipoglikemia. 


Cara kanggo nyegah penyakit gerak ing asu:


Cara 1: Nyegah Narkoba 

Kanggo nyegah penyakit mabuk ing asu, pemilik bisa menehi obat-obatan pencegahan penyakit gerak (antihistamin utawa antikolinergik) nalika nyiapake kanggo metu. Luwih becik njupuk setengah jam sadurunge. 

Cara 2: Tansah ventilasi 

Nalika asu ana ing mobil, pemilik ngirim ora nutup jendhela mobil lan ninggalake sawetara kesenjangan ventilated jumbuh, supaya asu ora dadi rawan kanggo motion sickness, lan jendhela sing ditutup bisa gampang nimbulaké asu kanggo obah. 

Cara 3: Sesambungan karo asu

Pemilik bisa nggawa dolanan asu, dolanan karo asu nalika ana ing mobil, ngganggu asu, utawa nutupi mripat ing asu, sing uga efektif kanggo nyegah penyakit. 

Cara 4: Biasane njupuk mobil

Kanggo nyegah mabuk perjalanan, pemilik kudu ngidini asu kasebut bisa digunakake ing mobil, nyoba muter karo asu ing mobil saben dina, lan tetep karo asu ing mobil kanggo sawetara wektu tanpa miwiti mobil. Disaranake saben wektu kira-kira 5-10 menit. Ayo asu wis digunakake kanggo mobil alon. Yen asu sampeyan ora seneng, sampeyan bisa ngindhuksi karo dendeng pitik cemilan asu, supaya dheweke gelem. 

Pancegahan kanggo obat:

Uga, menehi perhatian marang dosis nalika nggunakake obat mabuk kanggo asu, utamane obat histamin, aja digunakake kaping pindho. Yen asu ora duwe efek sawise njupuk obat mabuk, sing duwe ora kudu menehi asu kasebut. Kanggo menehi obat asu, ngenteni 4 ~ 6 jam supaya sampeyan bisa menehi obat asu maneh! 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa