Pet Tips
VR

Apa sing kudu ditindakake yen ana akeh banget saliva ing retriever emas?

Iku normal kanggo asu kanggo drool, nanging kakehan drool ndadekake banget nyengsarakke.

Dadi, apa sing kudu ditindakake babagan golden retriever sing akeh banget saliva?

Cepet-cepet lan deleng tips sing disaranake kanca asu ing ngisor iki.

2021/09/06

 1. Nganggo bandana asu

Iki mbutuhake pemilik nggawa bandana asu menyang retriever emas. Nganggo bandana asu kanggo golden retriever ora mung bisa nyerep idu saka golden retriever nanging uga nggawe golden retriever luwih nggantheng lan ayu! 

2. Nalika suhu dhuwur, nyuda olahraga lan ngombe banyu luwih akeh

Kita ngerti yen asu ora duwe kelenjar kringet lan mung bisa nggunakake ilat kanggo ngilangi panas. Yen hawane panas banget lan asu kakehan olah raga, bakal njalari ngiler asu ndadak. Ing tampilan saka Tambah ing saliva sawise olahraga, pemilik bisa jumbuh nyuda olahraga lan replenish banyu Golden retriever ing wektu. Pay manungsa waé kanggo ngindhari olahraga sing abot ing cuaca panas. 


3. Nyukur rambut sak tutuk

Yen golden retriever tansah drooling akeh, lan gampang drool nalika nemoni kasenengan, godaan pangan, etc. Disaranake kabeh pamilik asu nyukur rambut ing pasuryan lan tutuk Golden Retriever, supaya ora nggawe lingkungan udan lan slimy, sing bakal mengaruhi penampilan. 

4. Pindhah menyang dokter hewan

Yen golden retriever ing wiwitan ora akeh banget idu nanging dumadakan dadi luwih drooling, banjur pemilik bisa uga pengin mriksa apa cangke golden retriever tatu utawa ana sing macet utawa kena rabies. Pamilik asu disaranake supaya golek perawatan medis sanalika bisa nalika ana peningkatan saliva sing ora normal ing golden retriever. Sawise kirikku terus drooling tanpa sabab, lan sawise mriksa kanthi ati-ati, ditemokake yen balung-balung panganan kasebut nusuk ilat. 


5. Carane supaya Golden Retriever drooling banget?


Pay manungsa waé kanggo diet

Aja mangan panganan pedhes kanthi balung sing landhep ing diet sampeyan, sing bisa nyebabake sekresi saliva Golden Retriever mundhak, utawa tenggorokan bisa macet lan nyebabake drooling ora mandheg.

Olahraga moderat

Golden retriever bakal ngilangi panas liwat ilat nalika nindakake akeh latihan, sing bakal nyebabake tambah idu. Mulane, kita kudu ngindhari akeh olahraga ing saben dinane, lan njupuk golden retriever kanggo mlaku-mlaku lan kegiatan outdoor. 

Cooldown lan nambah Kelembapan

Yen cuaca panas banget, Golden Retriever bakal drool. Iki carane kita bisa ngurangi lelungan njaba saka Golden retriever. Digawa menyang papan sing ber-AC njero ruangan. Banjur menehi banyu luwih akeh kanggo nyegah rambut emas saka drooling banget. 

Langsung menyang dhokter

Mangan ing cangkeme golden retriever bakal nusuk ilat, ulcer ing tutuk, radang periodontal, lan liya-liyane, sing uga bisa nyebabake golden retriever ngiler. Saliyane diiringi neuroticism, gelisah, barking, lan biting samubarang, uga bisa nggawe asu drool frantically. Yen golden retriever drooling amarga gejala ing ndhuwur, golek perawatan medis ing wektu.



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa