Kabar
VR

Panggunaan tali asu sing bisa ditarik kanthi bener

Tali asu sing bisa ditarik minangka produk sing apik banget. Bisa nambah sawetara gerakan lan kapasitas olah raga asu tinimbang tali traksi standar. Ing cilik saka pemilik dhewe mlaku-mlaku jarak tempuh ora diganti, asu kang aktivitas mileage bisa nambah dening 2 kanggo 3 kaping. Nanging luwih apik produk kasebut, luwih akeh sampeyan kudu sinau nggunakake kanthi bener. Panggunaan sing ora bener ndadekake asu, wong lan kewan liyane ing lingkungan sing mbebayani.

2021/09/03

Cara kanggo nggunakaketali asu sing bisa ditarik


1. Sadurunge nggunakake tali asu sing bisa ditarik maneh, luwih becik sampeyan bisa nglatih pets. Latihan kasebut kalebu: 

Kontrol sprint dadakan: 

Ora bakal ana prilaku kasar, lan asu bisa kanthi jelas lan jelas ngubengi pemilik sadurunge pemilik menehi pesenan sing cocog. Yen asu sampeyan minangka asu sighthound utawa sporti lan nduweni kepinginan sing kuat kanggo ngoyak, mula latihan iki penting. 

Ayo asu desensitize kothak tali tali traksi ditarik: 

Latihan iki utamane kanggo nyegah sampeyan ora sengaja nyelehake kothak tali saka tali traksi sing bisa ditarik ing lemah. Asu kasebut ora bakal wedi karo swara sing dumadakan, apa maneh amarga kothak tali wis ana ing mburi sampeyan. Yen asu ora nindakake latihan iki kanthi apik, nalika nemokake manawa perkara sing ora bisa diterangake iki bakal ngetutake menyang ngendi wae, asu kasebut bakal mlayu luwih cepet, sing mbebayani banget. 


2. Elinga kontrol lingkungan lan aja mandheg nggatekake asu kasebut mung amarga bisa obah kanthi bebas.

Nalika kontrol lingkungan wis ana lan ora ana ancaman potensial, tali asu sing bisa ditarik minangka alat sing apik banget. Yen sampeyan ana ing taman, ing alam bébas, utawa ing sawetara wilayah karo sawetara pedestrians, sampeyan bisa supaya asu bebas seneng kamardikan maju lan mundur digawa dening tali asu retractable. Nalika sampeyan mlaku asu, apa sampeyan nggunakake tali asu sing bisa ditarik utawa tali standar 6 kaki, perhatian sampeyan kudu ana ing asu kasebut, kaya njupuk bocah sing lagi wae sinau mlaku metu. Sampeyan kudu tansah mbayar manungsa waé kanggo kamungkinan sing asu bisa mangan uwuh ngangkat munggah ing lemah, lan mbayar manungsa waé kanggo apa ana anak, pit, mlaku wong, roller skating wong lan kewan liyane ing lingkungan lingkungan. 


3. Aja ngidini bocah nggunakake tali asu sing bisa ditarik kanggo mlaku asu, utamane yen asu kasebut durung dilatih ing kontrol impuls. Kekuwatane bocah ora cukup, sing bakal nggawa bebaya kanggo urip loro ing ujung tali asu sing bisa ditarik. 


4. Tali asu sing bisa ditarik paling apik digunakake bebarengan karo tali dada, lan ora bisa digunakake karo rantai P-shaped utawa kerah sing bakal ngontrol pasukan ing sirah lan gulu asu. Yen ora, nalika mlaku kanthi cepet, asu kasebut bisa tiba-tiba mandheg amarga tali kasebut mandheg lan nyebabake ciloko gulu, sirah, lan olahraga. Ing proses nggunakake, sinau kanggo ngelingi asu sadurunge nyeret tali kanggo mburi, lan menehi ganjaran yen bali Alon-alon olahraga pakulinan ora mlaku menyang mburi tali ing kacepetan lengkap. 


5. Sawetara panggonan temtunipun ora cocok kanggo nggunakake leashes asu retractable, kalebu lurung-lurung kutha, akèh parkir, rumah sakit Veterinary, kumpul asu utawa parade gedhe-ukuran. Nalika loro utawa luwih asu nggunakake tali retractable ketemu, aja padha muter, malah yen padha banget menowo utawa loropaken karo saben liyane.


6. Nalika mlaku-mlaku asu, yen sampeyan nemokake wong utawa asu banget kasengsem ing asu lan arep teka liwat kanggo ngomong hello, banjur nguripake switch pisanan lan tetep watara 6 kaki dawane. Iki minangka jarak paling apik sing pemilik bisa ngontrol asu kanggo nyegah asu kasebut ngusir kontak karo kewan aneh lan bisa ngontrol gerakane ing wektu. 


7. Nalika nggunakake tali asu retractable, tansah nyelehake tangan ing nangani plastik ing mburi kothak tali. Aja ndemek tali kanthi langsung nganggo tangan, utawa ngontrol dawane kanthi narik tali nganggo tangan. Yen asu mlaku kanthi cepet ing wektu iki, tali sing ngusapake kulit kanthi kacepetan dhuwur bakal nggawa sampeyan pengalaman sing nglarani.


8. Ing sawetara kahanan banyu, kayata nalika njupuk asu kanggo nglangi, tali sing ditarik metu saka kothak tali bisa teles karo banyu. Ing wektu iki, sampeyan kudu mencet gesper tetep, lan aja narik tali udan sadurunge garing, yen ora, bakal mengaruhi urip layanan saka tali. 


Kanggo produk apa wae, sawetara wong seneng lan sawetara wong ora seneng, lan uga kanggo tali asu sing bisa ditarik. Yen sampeyan pengin mlaku asu kanthi bener, sampeyan kudu ngerti alat iki kanthi teliti.




QQPETS New Style Retractable Dog Leash

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa