Kabar
VR

Kanggo asu, woh-wohan kaya iki bisa dipangan kanthi yakin

Jarene apa sing dipangan asu kuwi mbutuhake perhatian khusus. Asu tetep kudu nggatekake mangan woh-wohan, aja nganti mangan kanthi sembarangan
Dina iki aku bakal ngandhani sawetara woh-wohan sing bisa dipangan asu. Apa sampeyan tau menehi panganan?

2021/08/23

gedhang





Pisang ngemot macem-macem unsur trace lan vitamins, sing bisa mbantu otot ngendhokke, nggawe wong seneng ing awak lan pikiran, lan duwe efek mundhut bobot tartamtu. Gedhang uga aman kanggo dipangan asu, utamane kanggo asu sing lara konstipasi lan obesitas. Panganan gedhang sing bener bisa mbantu asu kanggo nyuda lan ngilangi bobot. 


Blueberry




Blueberries sugih ing vitamins, jumlah cilik serat lan akeh antioksidan, yaiku anthocyanin. Iki mesthi apik banget kanggo asu. Ing pirang-pirang panganan asu sing paling dhuwur, kita kabeh bisa ndeleng blueberry, mula blueberry bisa diarani cocok banget kanggo dipangan asu. 


Oranye



Jeruk sugih ing vitamins, selulosa, fruktosa, lan unsur trace. Bisa diarani suplemen vitamin apik banget. Mulane, dipakani sing tepat kanggo asu bisa kanthi efektif nambah vitamins, lan liya-liyane, nanging kulit jeruk luwih iritasi, ora dianjurake kanggo langsung cokotan asu, lan menehi perhatian marang jumlah kasebut. Jeruk nduweni kandungan gula sing dhuwur. Yen sampeyan mangan kakehan, bakal gampang nyebabake obesitas. 


Apple




Apel ngemot macem-macem nutrisi sing migunani, kayata vitamin C lan serat. Konsumsi apel sing tepat minangka tambahan kanggo diet asu. Pesthekake mbusak wiji sadurunge menehi apel, amarga wiji kasebut ngemot sianida, sing beracun kanggo kabeh kewan, kalebu asu. 


semangka





Semangka bisa diarani minangka woh musim panas sing sampurna. Akeh wong sing kepengin weruh yen asu bisa mangan semangka!


Nyatane, asu bisa mangan semangka, sing apik banget kanggo ngilangake panas, nanging dianjurake supaya ora mangan semangka sing adhem, lan wiji semangka kudu dicopot, menehi perhatian marang jumlah sing apik, lan supaya ora mangan akeh banget kanggo nyebabake masalah gastrointestinal.


Sampeyan uga kudu menehi perhatian marang woh-wohan kanggo asu. Contone, alpukat, anggur, lan liya-liyane ora kena diwenehi panganan kanggo asu. Padha kaya "racun" kanggo wong-wong mau.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa