Kabar
VR

5 jinis asu "ora ana bau awak".

Akeh wong sing seneng banget karo asu. Nanging sawetara wong bisa uga ora ngidinke ambune asu, lan sawetara wong ora bisa ngidinke rambut asu.

Dina iki aku bakal ngenalake sampeyan 5 jinis asu kanthi ambune awak sing entheng.

2021/08/20

1. Bichon Frize

Bichon Frize pancen apik banget, pinter banget, yaiku asu sing ora ngetokake rambut, lan ambune awak sing entheng. Aku pracaya akeh wong ngerti iki, supaya dipakani bisa nyuda akèh alangan. Nanging bichon goreng gampang duwe tandha luh. Ana akeh alasan kanggo tandha luh, bawaan lan dipikolehi. Bab sing dipikolehi bisa dihindari, yaiku, njaga mripatmu resik saben dina, ngethok rambute mripat, menehi panganan sing kurang uyah, lan panganan asu sing berkualitas tinggi, lan ngombe banyu sing akeh kanggo nyegah. 



2. Poodle

Fitur paling gedhe saka Poodle yaiku ora ngeculake rambut, ora ambune awak, lan pinter. Ora krasa sanajan ora adus sakwulan. Salah sawijining jinis asu sing paling populer saiki, banget populer karo bocah-bocah wadon, lan luwih akeh wong sing ngunggahake. IQ Poodle rangking nomer loro ing asu. Iku banget pinter. Ora butuh wektu suwe kanggo sinau. Yen sampeyan olahraga karo cemilan, sampeyan bakal sinau luwih cepet lan luwih kooperatif karo sampeyan. 


3. Chihuahua

Chihuahua paling cilik ing antarane asu cilik. Padha duwe ambu ora enak awak lan gampang kanggo ngurus. Amarga iki, Chihuahua populer ing antarane akeh wong, utamane bocah-bocah wadon. Chihuahuas utamané cocok kanggo domestikasi. Chihuahuas cenderung bark, dadi yen sampeyan ngunggahake, luwih becik sampeyan nindakake latihan supaya asu sampeyan manut. Sampeyan ora perlu njaluk keluhan saka tanggi. Sampeyan bisa nelpon asu nalika barks. Yen mandheg, sampeyan bakal diganjar karo sepotong dendeng pitik. Yen sampeyan ora mandheg, sampeyan bisa nutul kanthi entheng. 


4. Schnauzer

Schnauzer uga dikenal minangka "wong tuwa cilik". Kaya Poodle lan Bichon Frise, iki minangka jenis asu sing entheng. Rambut rontog uga cilik banget, lan ora pilih-pilih. Anggere sing duwe nyiapake panganan, mesthi bakal dipangan. Schnauzer wani banget. Iku ora bakal succumb mung amarga asu liyane ageng, lan schnauzer uga banget saged njaga. Uga bisa mbantu kanggo njaga omah. 


5. Asu Pedesaan Cina

Asu pastoral Cina digunakake dening wong kanggo njaga omah. Kita kabeh ngerti yen Asu Pedesaan Cina dijaga kanthi apik, uga duwe fungsi ngresiki awake dhewe, lan kadhangkala uga bisa ngresiki awake dhewe sanajan reged. Lan ambune awak cilik banget. Yen pemilik ajeg adus asu, ora bakal ana ambu ora enak awak. 



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa