Kabar
VR

Tips Pet: Otot apa sing dipangan pit bulls?

Yen pitbull sampeyan katon relatif cilik lan ora kuwat lan kuwat. Pamilik pet angel ngerteni pentinge njaga breed pit bull. Munculé kahanan iki bisa uga ana hubungane karo urip saben dina asu. Sawise kabeh, wutah awak lan pangembangan balung ora bisa dipisahake saka suplemen nutrisi, latihan sing cocog, lan liya-liyane. Banjur pemilik kewan bisa njupuk sawetara langkah ing wektu.

2021/08/18

1. Saben dina manungsa waé kanggo diet tambahan

Kanggo wutah awak asu, dhukungan saka balung iku indispensable, lan wutah balung uga ora bisa dipisahake saka tambahan kalsium. Ing kasus iki, pemilik pet kudu nambah diet asu ing saben dina. Contone, sampeyan bisa mangan sawetara panganan sing ngemot kalsium, lsp. Bisa dadi tahu, kulit udang, sup balung gedhe, lan sawetara woh-wohan lan sayuran sing bisa disiapake kanthi bener kanggo asu. 



2. Tambah nutrisi sing mbantu wutah balung

Kadhangkala suplemen panganan ora cukup kanggo asu. Sawise kabeh, asu butuh nutrisi sing akeh kanggo pertumbuhan awak. Nutrisi panganan bisa uga ilang amarga alasan liyane, utawa bisa uga angel nyerep asu saka panganan, lsp. Kahanan iki bisa uga duwe pengaruh marang asu kasebut, mula para pamilik kewan uga bisa nyoba cara liya kanggo digunakake bebarengan. Contone, nyampur sawetara nutrisi sing mbantu balung tuwuh dadi panganan kanggo asu, lan sampeyan uga bisa nyiyapake banyu anget sing luwih resik kanggo ngombe asu. 


3. supaya asu ngleksanani tepat

Saliyane kanggo nambah diet lan awak asu, uga penting kanggo dicathet yen olah raga sing tepat uga apik kanggo pertumbuhan fisik asu. Yen sampeyan pengin asu duwe otot, sampeyan uga butuh sawetara latihan sing tepat, kayata mlaku, nyekel Frisbee, nglangi, lsp. Ing tangan siji, ora mung bisa ngleksanani awak asu, ing tangan liyane, uga bisa nambah hubungan antarane pemilik pet lan asu. Yen asu tansah diijini turu sawise mangan, uga bakal rentan kanggo obesitas. 

Pungkasan, kahanan asu kasebut mbutuhake kesabaran pemilik pet. Iki dudu kahanan sing bisa diganti sewengi. Sampeyan uga kudu menehi perhatian marang karesikan awak asu.




QQPETS dog collars manufacturer
QQPETS

Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, welcome kanggo klik ing gambar biru utawa About us.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa