Kabar
VR

Keuntungan lan rincian asu mangan kuning telur

Kuning endhog bisa mbantu asu nambah gloss rambut, lan nutrisi ing kuning endhog uga migunani banget kanggo asu

Nanging carane Feed yolk endhog cocok, lan apa sing kudu mbayar manungsa waé kanggo

Ayo kula pitutur marang kowe

2021/08/17

Asu bisa mangan kuning endhog, nanging kudu menehi perhatian marang panganan ilmiah.



Apa gunane mangan kuning endhog kanggo asu?

Kuning endhog ngemot akeh vitamin, unsur trace, lan lesitin, sing ora mung bisa nambah nutrisi sing dibutuhake awak asu kanthi cara ilmiah lan imbang, nanging uga bisa ningkatake pertumbuhan rambut lan nambah kaendahan rambut. Mulane, iku banget nutritious kanggo menehi kuning endhog asu. Usus lan weteng asu sensitif lan rapuh, lan asu protein ora gampang dicerna. Sawise mangan, ora mung angel nyerep nutrisi, nanging uga gampang nyebabake rasa ora nyaman ing gastrointestinal lan fenomena liyane. 


Iku luwih apik kanggo mangan endhog mentahan utawa masak

Dianjurake kanggo Feed asu nggodhok yolk endhog. Endhog mentah ngandhut akèh bakteri lan mikroorganisme. Pemanasan bisa mateni akeh bakteri lan mikroorganisme sing mbebayani kanggo nyegah muntah, diare, utawa rasa ora nyaman fisik liyane. 


Kepiye carane asu mangan kuning endhog?


  1. 1. Pay manungsa waé kanggo dipakani ing awal

  2. Asu sing beda duwe fisik sing beda lan kemampuan kanggo adaptasi karo panganan uga beda. Ing wiwitan, sampeyan bisa nyoba menehi kuning endhog sing rada kurang nalika mirsani reaksi awak asu. Yen sampeyan yakin yen awak ora apa-apa, sampeyan bisa nambah jumlah kuning endhog sing dipangan ing mangsa ngarep. 


  3. 2. Feed ing moderat

  4. Kuning endhog minangka panganan sing nutrisi banget, nanging ora gampang dicerna kanggo asu. Biasane, sampeyan bisa menehi asu kanthi tepat miturut kondisi asu, nanging ora kanthi jumlah gedhe, bakal nambah beban gastrointestinal asu lan nyebabake konstipasi. Disaranake anak kirik feed 1/4 kanggo 1/2 saben wektu, asu diwasa 1/2 kanggo 1 saben wektu, lan ora luwih saka 2 minggu. 


  5. 3. Ora bisa mangan kuning endhog kabeh

  6. Kuning endhog dhewe relatif garing, lan asu ora ngunyah nalika mangan, gampang keselak lan angel dicerna. Supaya ora mangan kuning endhog ing kabeh potongan. Kuning endhog sing wis digodhog diuleg lan dicampur ing panganan asu, utawa dicampur karo wortel kukus. Iku kombinasi banget nutritious. 






  1. Prakara sing mbutuhake manungsa waé


  2. 1. Aja nambah bumbu ing kuning endhog.

  3. 2. Amarga endhog yolk relatif garing, banyu kudu diwenehake ing wektu.

  4. 3. Asu karo constipation ngirim ora Feed yolks endhog.


  5. Apa asu bisa mangan protein?

  6. Paling apik ora menehi protein kanggo asu! Protein ngandhut jinis avidin, zat iki bisa numpes vitamin H ing awak asu, lan bakal duwe impact tartamtu ing kesehatan asu.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa