Kabar
VR

Apa sing kudu digatekake nalika tuku sabuk asu?

Ana uga sawetara asu sing nandhang penyakit pernapasan, kerah bakal nggawe dheweke ora kepenak. Menapa malih, ngagem iker-iker rasukan kanggo dangu uga bakal nimbulaké karusakan rambute ing gulu asu. Ing wektu iki, peran sabuk asu wis jelas, mula akeh sing milih tuku sabuk asu.

2021/08/04

Apa keuntungan saka sabuk asu?


Dibandhingake karo jinis tali traksi liyane, sabuk asu nduweni kaluwihan sing nduweni area gaya sing luwih gedhe. Nalika pemilik narik, pasukan sing ditrapake bisa disebarake kanthi merata ing dada lan weteng asu. Alasan liyane yaiku akeh wong ing kutha saiki duwe asu cilik, lan kerah tradisional bisa nyebabake karusakan ing sawetara asu, kayata Chihuahuas utawa anakan miniatur liyane. 



  1. Elinga 3 poin ing ngisor iki nalika milih sabuk asu




  1. 1. Nyoba kanggo milih tali dodo Y-shaped kanggo asu



  2. Saiki ana akeh gaya harness asu ing pasar. Coba pilih produk berbentuk Y. Tali dodo sing bentuke Y nggawa tekanan sing luwih murah kanggo asu, lan ora bakal nyedhot gulu lan nyebabake ambegan. Nalika blanja, sampeyan kudu nganggo kanggo ndeleng apa iku cocok kanggo ukuran awak asu. Yen banget longgar utawa nyenyet, sampeyan kudu ngganti. 





  1. 2. Sabuk ora bakal mengaruhi pundhak asu



  2. Yen sabuk banget nyenyet, bakal jiwitake agul-agul pundhak asu, sing bakal nyebabake asu ora bisa mindhah, lan pundhak bakal nyenyet nganti suwe. Struktur awak asu beda karo manungsa. Awak ndhuwur manungsa disambungake dening humerus, scapula, klavikula, lan awak sakabèhé. Asu kasebut ora duwe bagian klavikula, mula sikil ngarep asu duwe gerakan sing luwih gedhe. Otot ing pundhak asu uga nyenyet. Yen posisi scapula asu ditahan maneh dening tali dodo, iku bakal mengaruhi obahe pundhak, banjur bakal njalari forefoot asu tansah mundur, lan dedeg piadeg bakal uncoordinated nalika lumaku, lan malah dadi kikuk. Nanging, yen pemilik milih sabuk sing nutupi pundhak, efek bledosan bakal luwih apik, nanging ora dianjurake kanggo milih jinis iki kanggo kesehatan asu. 






  1. 3. Aja njaluk abah macet ing kelek asu



  1. Kelek asu minangka papan sing sensitif lan rapuh. Sawetara harness asu bakal macet ing armpits, sing bakal nggawe mobilitas ora trep. Yen sing duwe ora nggatekake, gosok sing dawa uga bisa nyebabake rambut rontog ing ketiak. Yen kedadeyan kaya mangkene, bisa nyebabake kulit kethek asu lara, sing ora mung ngrusak kesehatan asu nanging uga nggunakake dhuwit kanggo perawatan.




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa