Pemanasan asu
Vr

Pabrik Dog Harness Setel Pabrik Qqpets Grosir Polyester/ Qqpets

star pattern Dog Harness Set


Dog Harness Setel Polyester


Sampeyan bisa milih kerajinan kanggo nyetak logo kayata sublimasi dicithak, silkscreen dicithak, ditenun, utawa jacquard. 


Pola asu khusus sing dipasang karo warna lan pola sing disenengi. 


Ora preduli foto utawa tembung sambutan.


Yen sampeyan pengin ngrancang set Harness asu dhewe, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. 


Kita bisa Custom utawa ngrancang minangka panjaluk kanthi gratis.




star dog harness detail

Jeneng: Anjing Suda Polyester Dog Harness Set


Ukuran : XS (1.0cm) / s (1.6cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm). Minangka panjaluk pelanggan 


Bahan: Nilon, poliester, khusus  


Karya: Werna padhet, tali sing ditenun, kaya panjaluk sampeyan


Layanan Custom: Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan


star pattern dog harness and leash

Keuntungan saka pabrik QQPets


1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, percetakan transfer panas, departemen pemasangan.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan leash asu kanthi tegas karo standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise dodolan berkualitas tinggi.


5) Kabeh jinis bocor asu bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.



star pattern dog harness on dog
star pattern dog harness on dog
QQPETS dog harness manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora cocog, kita nawakake layanan pangaturan khusus sing paling apik.
Kepiye cara kita ketemu lan netepake Gogal
Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kita lakoni yaiku rapat karo klien lan ngobrol karo tujuan ing proyek ing ngarep proyek.
Sajrone rapat iki, aja lali komunikasi ide sampeyan lan takon akeh pitakon.
Disaranake
Kabeh padha diprodhuksi miturut standar internasional sing stricest. Produk kita wis entuk sih saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.
  • Bungee Mobil Bungee Mobil Bungee khusus
    Bungee Mobil Bungee Mobil Bungee khusus
    Bahan poliester alus lan stripe reflektif, alus lan tahan lama. Lan sampeyan bisa ngatur warna lan ukuran.Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU.Leash mobil kursi mobil spring bisa njaga asu sampeyan kanthi aman nalika lagi nyopir.
  • Fesyen Multicolor Polyester Multicolor / Collar Dog Werna Lan Setel Leash
    Fesyen Multicolor Polyester Multicolor / Collar Dog Werna Lan Setel Leash
    Kolar sing warni bisa uga asu entuk perhatian luwih akeh babagan dalan petualangan sing biasa. Ora mung warni nanging uga awet. Sampeyan bisa ngatur warna favorit sampeyan ing kerah lan leash. OEM&Odm ditampani.
  • Grosir Penyebaran Mesh Gampang Langsing Dog Harness Gampang
    Grosir Penyebaran Mesh Gampang Langsing Dog Harness Gampang
    Dhukungan Harness Asu Ngatur warna, pola, pola, pola, pola, ana macem-macem aksesoris sing bisa disesuaikan.Kita duwe patang ukuran cocog kanggo segawon asu sing beda. Kanthi loro-lorone saka buckle sing bisa luwes bisa diatur kanthi ukuran kanggo njamin kenyamanan asu kasebut.Dheweke bisa mbentuk pesawat sing sampurna karo produk liyane.
  • Pabrik Produsen Sorotan Supan Dog Petualang Profesional
    Pabrik Produsen Sorotan Supan Dog Petualang Profesional
    QQPets produsen sing disesuaikan karo daging asu pet sing profesional, supaya bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, kita njaga efektif& Sistem Manajemen Kualitas sing efisien.Desain gratis kanggo sampeyan.Oem / Odm ditampani.Guangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis kerah / gizi / gizi asu. Kolar / Collars / Leases / gizi / abon sing khusus uga kasedhiya. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap
  • Daging / Collars / Leashes Ass / Leashes / Produsen Harnesses
    Daging / Collars / Leashes Ass / Leashes / Produsen Harnesses
    Kolar / Collar / Leasing / Gantung / Harnesses bisa disesuaikan ing kabeh jinis desain lan warnaGuangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis kerah / gizi / gizi asu. Kolar / Collars / Leases / gizi / abon sing khusus uga kasedhiya. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap
  • Ora Pull Dog Listrik QQPETS Produsen 8G611
    Ora Pull Dog Listrik QQPETS Produsen 8G611
    QQPETS wis setya nyediakake kualitas lan produk awet kanggo saben pemilik pet.
  • Awet klasik Dog Listrik QQPETS Produsen 8G608
    Awet klasik Dog Listrik QQPETS Produsen 8G608
    QQPETS'Adil "kualitas apik kanggo kaslametané, iman apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".Kita bakal becik welcome rawuh lan pengin kita bisa netepake kerjasama long-term.Mugi kita bisa nyedhiyani produk paling apik lan paling layanan sawise-sales kanggo sampeyan.
  • Termenung Dog Collar QQPETS Produsen 8G10
    Termenung Dog Collar QQPETS Produsen 8G10
    The free sample1, Kita bisa sumber kita siap-digawe krah asu lan sampel leash free;2, Yen perlu asu krah packaging karo logo, daya sampel needed;3, Dog krah sampel packaging mimpin: 3-5days, gumantung cara print;4, Dog krah packaging bakal refundable miturut urutan qty.
chat_online
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa