Kabar
VR

5 asu paling larang ing donya, sing pisanan regane $ 1,9 yuta

Ana kabeh jinis asu ing donya.

Apa sampeyan ngerti sepira regane asu sing paling larang.

Ayo kula dhaptar limang asu paling larang ing donya kanggo sampeyan.

Ayo ndeleng apa sing apik banget sing bisa nggawe wong menehi perhatian banget.

2021/07/28

 Panggonan pisanan: Tibetan Mastiff


Ing jaman kuna, Mastiff Tibet digunakake kanggo nglindhungi omah lan wedhus, lan bisa ngusir macan tutul lan asu ajag. Regane lumrahe ora kena disepelekake. Wigati dicathet yen ing 2013, Mastiff Tibetan abang langka didol ing China kanthi rega US $ 1,9 yuta! 

Panggonan kapindho: Pharaoh Hound


Hound Firaun umume bobote 20-25 kg, nanging katon luwih cilik lan luwih ramping. Asu jinis iki bandel lan mandiri, mula nglatih dheweke ora dadi tantangan cilik. Nanging yen latihan kasebut sukses, dheweke bakal dadi asu sing manut lan tumindak apik. 


Panggonan katelu: Akita



Akita Inu minangka asu kewan kulawarga sing misuwur amarga kesetiaan marang sing duwe. Asu Akita dipérang dadi rong jinis: asu Akita Jepang lan asu Akita Amérika. Akita purebred Jepang luwih larang. 


Panggonan kaping papat: Asu Anggrek Inca Peru



Iku asu paling avant-garde ing donya amarga iku salah siji saka sawetara asu tanpa rambute. Akeh wong sing seneng banget amarga fitur gaib iki, lan regane saya mundhak. 


Kaping lima: asu singa cilik



Asu singa cilik angel ditemokake ing pasar. Nduweni temperamen banget docile lan diarani "asu pendamping sing paling apik." The Little singa asu banget grapyak kanggo anak, sampeyan bisa ngaso njamin supaya ngancani dheweke kanggo muter. 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa