Kabar
VR

Afghan hound, dikenali ing donya, ing "bangsawan" antarane asu paling ayu

Anjing Afghan uga dikenal minangka Kabul. Sanajan diarani asu, nanging sejatine dudu asu.

Anjing Afghan duweni sifat sombong, lan sifate raja kasebut ndadekake akeh wong kesengsem.

2021/07/26

Anjing Afghan uga dikenal minangka Kabul. Sanajan diarani asu, nanging sejatine dudu asu. Lan IQ ora dhuwur, ing nalisir, iku kikuk. Nanging katon apik tenan lan temperamental, lan iku salah siji saka anakan hound paling tuwa ing orane. Afghan Hound iku anggun lan lincah, kaya priyayi sing sombong. Ing jaman modern, Afghan Hound wis dadi sinonim karo "bangsawan" amarga penampilan retro sing modis lan temperamen mulya. Amarga temperamen aristokrat sing ana ing Afghan Hound, dheweke wis dadi pet akeh bintang lan model. Uga muncul ing pirang-pirang majalah fashion sing kondhang lan dadi fashion darling. 


Ana rong jinis Afghan Hounds, sing luwih dhuwur, rambut cendhak, jinis gurun, lan sing luwih cilik, rambut dawa, jinis pegunungan. Saiki sipat loro kasebut wis digabung, mbentuk jinis kanthi awak dhuwur lan rambut dawa. Anjing Afghan iku gagah prakosa, lincah lan pinter, senenge dhewekan, ora kuwat perang, lan alus marang wong liya. Afghan Hound bisa uga katon adoh, nanging uga nduweni sisi neurotik, asring nyemplungake ing jagade dhewe, ora nggatekake tembunge sing duwe. 


Afghan Hound duwe respon stres sing kuat. Yen lingkungan diganti, iku bakal nimbulaké periode bobot mundhut. Anjing Afghan duweni paningal sing luwih apik, pinter mlaku, mlakune entheng, fisik sing elegan, lan rambute dawa mili ing angin. Sparkling, ayu banget, dikenal minangka "lari lintas negara". Yen sampeyan pengin njaga negara Afghan Hound sing elegan lan sregep, sampeyan kudu olahraga kanthi bener kanggo njaga kondisi fisik lan mental sing paling apik. Uga, ngresiki jas saka hound Afghan saben dina, lan nindakake dandan profesional lan trimming 2 nganti 3 kaping setahun. 


Anjing Afghan duweni sifat sombong, lan sifate raja kasebut ndadekake akeh wong kesengsem. Iku exudes watek mulya lan arrogant, ngendi wae nuduhake tilak biasa utawa crude, kang kewan canine liyane ora bisa ditiru. Awak ngarep Afghan Hound iku lurus, sirahe tansah diunggahake kanthi bangga, lan mripate ngubengi wong akeh lan mandeng ing kadohan nganti suwe kaya-kaya ngeling-eling taun-taun kepungkur. 


Akeh penyayang asu ngerti yen Husky lan Chow Chow minangka asu bodho. Nanging, asu kanthi IQ paling cendhek ing donya dudu asu, nanging asu Afghan. Aja kesasar karo penampilane sing mulya lan sombong. Nyatane, dheweke minangka asu kanthi IQ paling murah ing donya. Afghan Hound nduweni kamardikan sing kuwat banget, mula dheweke duwe kebiasaan mikir kanthi mandiri. Lan ing urip, karakter mandhiri asu Afghan uga nggawe dheweke angel dilatih. Iku angel kanggo mangerteni maksud saka master lan trainer. A gerakan prasaja mbutuhake Welasan utawa malah atusan kaping kanggo dilatih. 


Afghan Hound iku wani lan setya. Senajan IQ luwih murah tinimbang asu liyane, Afghan Hound bisa digawe luwih pinter liwat latihan. Kaluwihan saka Afghan Hound yaiku kendel, kamardikan, lan otonomi sing kuwat, tanpa perawatan khusus. Kakurangan kasebut minangka pribadine sing keras kepala lan sengaja, mung sing ngerti karakteristike sing bisa ngontrol kanthi efektif. Akeh wong sing ora nggatekake pesenan kanggo hound Afghan lan mikir yen hound Afghan ora ngerti pesenan kasebut. Apa ora bodho? Iku ora hound Afghan ora ngerti, nanging ora sijine wong ing mripat ing kabeh. Iki uga fitur saka hound Afghan, lan iku uga titik padhang sing nengsemake wong kanggo tetep paling. 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa