Kabar
VR

Panggunaan krah asu sing ora bener bisa nyebabake 5 bebaya utama iki

Gulu asu iku panggonan sing relatif ringkih. Nalika sampeyan narik krah nyedhaki, stimulus ing gulu asu uga bisa ngontrol prilaku asu.

Nanging, panggunaan kerah sing ora bener duwe bebaya sing didhelikake, sing bakal mbebayani urip lan safety asu.

2021/07/21

Gulu asu iku panggonan sing relatif ringkih. Nalika sampeyan narik krah nyedhaki, stimulus ing gulu asu uga bisa ngontrol prilaku asu. 

Nanging, panggunaan kerah sing ora cocog duwe bebaya sing didhelikake, sing bakal mbebayani urip lan safety asu.


  1. 1. Nimbulake ambegan asu

  2. Yen iker-iker rasukan asu diikat kanthi rapet, trakea asu bakal dikompres, sing nyebabake ambegan ora apik. Yen asu luwih nakal lan narik sampeyan maju, bakal luwih nganiaya trakea, sing rawan bebaya. Yen asu tansah mlaku-mlaku kanthi kerah, lan ora sengaja kejiret dening barang liya, bisa uga nyebabake sesak napas. 

  3. 2. Ngaruhi transportasi getih

  4. Collars asu ngirim ora kanggo dangu. Asu duwe arteri lan vena ing gulu. Nyandhang jangka panjang bakal mengaruhi sirkulasi getih. Pasokan getih sing ora cukup menyang otak nyebabake metabolisme sel alon, nyebabake karusakan ing fungsi awak asu. 

  5. 3. Nimbulake ketegangan otot

  6. Nalika pemilik narik tali, gulu asu ditarik, sing uga bakal nglibatake otot lan ligamen ing gulu asu. Kerep narik kaya iki bakal nyebabake otot lan ligamen dadi overwork lan tegang. Yen sampeyan nggunakake kakehan pasukan, iku uga bakal nimbulaké ketegangan otot. 

  7. 4. Nimbulake tatu balung mburi

  8. Asring narik gulu asu lan ngobahake asu ing arah sing ngelawan uga bakal menehi tekanan gedhe ing tulang punggung. Bisa nyebabake cakram herniasi. Saraf spinal asu liwat tengah balung mburi. Yen pasukan banget kuwat, utomo bakal misaligned lan syaraf asu uga bakal rusak. 

  9. 5. Nimbulake karusakan ing kulit lan rambut

  10. Ana kulit, nilon, lan kerah wesi. Sawetara asu alergi marang bahan kerah, lan bisa uga rambut rontog lan gatel. Sawetara iker-iker rasukan kandel banget, abot banget, atos banget, lan asring digosok ing gulu, sing bisa nyebabake kulit gulu asu saya rusak lan bisa nyebabake bruises subkutan lan masalah liyane. Sawetara asu rambut dawa, nganggo kerah sawayah-wayah, uga bisa nyebabake wulu ing gulu dadi kompak, ilang rasa sugih asli lan mengaruhi kaendahan. 


Carane bener nggunakake collars kanggo asu


  1. 1. Pilih kerah tengen

  2. Hubungi dokter hewan kanggo ndeleng kerah apa sing cocog kanggo asu sampeyan. Lan priksa manawa gaya nganggo sampeyan bener. Kerah ngirim ora gedhe banget utawa cilik banget, ukuran sing salah uga bisa nyebabake masalah. 

  3. 2. Kenceng kerah kudu pas

  4. Iker-iker rasukan ngirim ora banget longgar utawa nyenyet kanggo asu. Asu mesthi bakal ngrasakake ora nyaman nalika nganggo ing wiwitan, mula dheweke kepengin banget metu saka kerah. Yen banget ngeculke, iku ora bakal bisa, nanging iker-iker rasukan ngirim ora fastened banget nyenyet. Yen kenceng banget, asu kasebut bakal ora kepenak. Sampeyan kudu ditinggalake supaya rong driji bisa dilebokake sawise kerah diikat. 

  5. 3. Aktif nglatih asu

Yen asu kasebut apik banget, mula sampeyan ora perlu narik asring. Yen ora, ora mung pemilik bakal kerja keras, nanging uga bakal nggawa bebaya kesehatan kanggo asu kasebut. Dadi paling apik kanggo nglatih asu sampeyan luwih akeh lan supaya dheweke tetep ing sisih sampeyan kanthi manut lan mlaku-mlaku. Asu kasebut bisa diganjar karo sawetara cemilan nalika dheweke nindakake kanthi apik, lan asu kasebut luwih motivasi lan latihan luwih efektif. 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa