Kabar
VR

Keuntungan lan pentinge tali asu

Pamilik sing ngunggahake asu kanthi cara ilmiah ngerti yen tali asu kudu ana kanggo metu lan mlaku-mlaku.

Nganggo tali ora mung bisa njaga asu sampeyan aman lan nyaman, nanging uga nggawa akeh keuntungan kanggo tuan rumah.

Ing kene kita bakal nliti kanthi luwih rinci babagan keuntungan kasebut, lan ngarep-arep kabeh wong bisa nganggo tali kanggo asu supaya ora ana tragedi.

2021/07/19

Keuntungan saka tali asu 1: nyegah asu kasebut kalah!

Kelangan asu minangka ngipi elek kanggo kabeh sing nduweni. Akeh wong sing kelangan asu sing nangis banter, sambat babagan rasa jijik sing nyolong asu. Nanging nalika aku katon maneh lan mikir bab iku, Gagal pemilik kanggo masang leash kanggo asu uga faktor penting ing tragedi. Sadawane akeh tragedi asu sing kedadeyan ing sawetara taun kepungkur, umume amarga ora ana tali. Dadi kita kudu ngerti pentinge tali asu. Amarga sawetara asu sing nakal lan Playful, iku ora gampang kanggo ngrungokake printah pemilik ing njaba. 


Keuntungan saka tali asu 2: nyegah asu saka kacilakan mobil

Akeh pemilik mesthi wis sinau akeh. Ana akeh kacilakan ing ngendi asu ditabrak, remuk, utawa malah mati dening mobil. Akeh sing duwe mobil uga kudu duwe bayangan. Asu pancen cilik, utamane asu cilik luwih fleksibel. Ing proses nyopir, dheweke asring ana ing titik wuta saka sudut pandang, lan sawetara tiba-tiba entek, lan ora ana wektu kanggo nanggepi. Ing kene kanggo ngelingake kabeh kanca sing ngunggahake asu, utamane sing duwe asu cilik, kudu nganggo tali. Asu kasebut ngalami kacilakan lalu lintas, sing dadi sedhih lan sedhih kanggo sing duwe lan sing duwe mobil.

Keuntungan saka tali asu 3: nyegah asu saka mangan panganan beracun utawa bosok kanthi ora sengaja!

Sifat asu iku seneng mambu ing ngendi-endi. Nalika mlaku-mlaku asu tanpa menehi perhatian, asu kasebut bakal mangan sing ora bisa diterangake. Ora kanggo sebutno karesikan, sawetara iku fatal ing awake dhewe. Contone racun tikus, panganan bosok, lan liya-liyane, mula saben wong kudu ngontrol asu. 

Keuntungan saka tali asu 4: nyegah asu supaya ora cilaka nalika gelut

Ing dalan, asu sok-sok padu. Iki sifate kewan. Akeh pamilik ora nuntun tali, lan ketemu karo asu aneh nyebabake tragedi. Ora preduli saka perawatan ciloko asu, asu utawa kucing liyane ora bisa divaksinasi, lan bakal luwih repot yen kena penyakit infèksius. 


Keuntungan saka tali asu 5: nyegah asu saka cokotan utawa medeni wong liya

Mangga digatekake babagan iki. Njaga asu mbutuhake ora mung ilmu nanging uga peradaban. Asumu dhewe ora kudu nggigit, nanging bisa nguyuh. Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan medeni tanggane, wong tuwa, lan bocah-bocah. Ing kasus natoni wong, kelangan dhuwit minangka masalah sing ora pati penting, lan bakal ngrusak lingkungan njaba sing duwe asu. 



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa