Pet Tips
VR

Kepiye carane nyelehake sabuk asu ing asu?/QQPETS



  1.  1. Mbukak kunci gesper ingSabuk asu tipe T dhisik



2. Sijine sabuk asu ing gulu asu


3. Pass bagean saka sabuk ing dodo asu, banjur kenceng gesper


4. Pungkasan, dasi tali asu menyang dering D saka sabuk asu. 




1
Anti kesusu
Sabuk asu sing bentuke T bisa nyegah asu kasebut kanthi cepet
3
Pola padhang
Teknologi transfer termal ndadekake warna lan rincian pola luwih sampurna
2
entheng lan awet
Bahan nilon utawa poliester ndadekake sabuk entheng lan awet



      
kaluwihan kita

Kanthi pengalaman ekspor pirang-pirang taun bebarengan karo kualitas apik, layanan canggih, lan rega sing kompetitif, QQPETS wis menangake kepercayaan lan dhukungan pelanggan.

1). 16 taun pengalaman.

2). Pitakonan sing ana gandhengane karo produk utawa rega bakal dijawab sajrone 12 jam. 

3). Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi. Staff kita tansah ing kene, siap kanggo ngawula sampeyan. Sampeyan bisa hubungi kita karo ANY pitakonan.

4). Perlindhungan area dodolan, ide desain, lan kabeh informasi pribadi sampeyan. 

5). Nyedhiyakake jumlah paling dhuwurlayanan OEM/ODM.

6). Pangiriman cepet lan tepat wektu.

7). MOQ lan Dhukungan campuran campuran.

8). Jaminan kualitas: Kabeh bahan webbing ketat miturut standar Eropa.

9). Bisa disesuaikan minangka panjaluk sampeyan ( bisa digawe ing macem-macem ukuran lan werna).

10). Desain lan logo gratis.




QQPETS dog collars supplier
QQPETS

Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, welcome kanggo klik ing gambar biru utawa About us.

Welcome kanggo hubungi kita kanggo informasi produk liyane lan diskon!!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Kepiye Cara Kita Ketemu Lan Netepake Gogal
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa