Pet Tips
VR

Papat iku penting kanggo mbayar manungsa waé kanggo nalika njupuk asu metu ing mangsa panas

Ing mangsa tengah musim panas, yen sing duwe pengin njupuk asu kasebut, dheweke kudu nggatekake sawetara perkara supaya asu kasebut ora cilaka kanthi ora sengaja.

Ing kene aku bakal pitutur marang kowe apa sing kudu digatekake nalika asu metu ing mangsa panas.

2021/07/12

Ing mangsa panas, ora mung wong bakal krasa panas, nanging asu uga bakal panas banget, utamané ing cuaca panas nalika suhu soars ndhuwur 30 °. Yen sampeyan ora njupuk langkah-langkah perlindungan srengenge nalika njupuk asu metu, asu gedhe mesthi bakal kena sunburn utawa heatstroke. 


Cathetan 1: Yen sampeyan lagi metu, coba nyegah sinar srengenge langsung.

Yen sampeyan mung mlaku-mlaku, pilih wektu nalika srengenge kurang utawa ora ana srengenge langsung. Contone, esuk lan sore.



Cathetan 2, aja cukur rambut asu kanthi lengkap

Amarga panas ing mangsa panas, akeh pamilik milih cukur asu, lan dheweke rumangsa luwih adhem sawise rambute dicukur. Nanging ora bener kaya iki. Lan nyukur rambute asu bakal nyebabake kulite langsung kena srengenge, sing bisa gampang diobong. Bisa uga nyebabake sawetara penyakit kulit. Mulane, ora dianjurake kanggo nyukur rambut asu ing mangsa panas. 



Cathetan 3, penting kanggo ngisi banyu maneh

Banyu ing awak asu bakal nguap kanthi cepet ing mangsa panas. Mulane, pemilik kudu menehi perhatian kanggo nambah banyu sing cukup kanggo nyegah dehidrasi. Utamane ing cara breeding ing omah, wong tuwa saka asu irung cendhak kaya Pug kudu menehi perhatian luwih marang asu iki, sing luwih tahan panas tinimbang asu liyane. Mulane, nalika pemilik njupuk asu metu, iku paling apik kanggo nyiyapake abotol banyu pet kanggo nggampangake replenishment pas wektune saka asu. 


Kabeh ing kabeh, cuaca ing mangsa panas banget panas, njupuk asu metu kanggo lumaku utawa muter, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo pangayoman srengenge, aja nganti asu sunburn saka heatstroke. 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan