Pet Tips
VR

Kanggo milih asu pet, luwih dhisik ngerti klasifikasi asu kasebut, yaiku tanggung jawab kanggo awake dhewe lan pet sampeyan.

Saiki, sawetara wong njaga asu mung kanggo ndeleng penampilane. Yen wong mikir dheweke lucu, dheweke bisa digawa menyang omah. Sawise aku bali, Aku ketemu sing pribadine asu lan karakteristik urip padha temen beda. Mulane, disiapake sadurunge mundhakaken asu. Yen sampeyan ora duwe jenis favorit, sampeyan bisa ngerti luwih dhisik jenis sing cocog sadurunge mutusake endi sing bakal dikembangake.

2021/07/09

Asosiasi Kennel Inggris minangka asosiasi kennel paling awal ing donya. Kita dibagi jinis asu dadi pitung kategori miturut standar. 


1. Dolanan asu

Asu dolanan sing disebutake kudu akrab karo akeh wong, kayata Teddy, Pomeranian, Pug, Maltese, Yorkshire, Chihuahua, lsp. Asu iki umum ing urip saben dina. Ukurane cilik lan bisa adaptasi karo urip kutha, utamane Teddy wis dianugerahi gelar "sayang kota". Asu dolanan biasane sregep lan lucu, kurang dikarepake olahraga, clingy, lan butuh perusahaan sing duwe. 


2. Retriever

Retriever sejatine minangka jinis asu mburu, nanging pakaryane luwih khusus. Iki minangka piranti mburu kanggo mbantu para pamburu nemokake mangsane. Kauntungan paling gedhe yaiku bisa nemokake mangsane tanpa ngilangi. Retriever sing umum digunakake yaiku Golden Retriever, Golden Retriever, Labrador, Cocker Spaniel lan Springer Spaniel. Nggolek asu wis dikarepake ngleksanani relatif gedhe, lan nduweni kudu ketemu karo kabutuhan saben dina, lan padha luwih seneng kanggo muter ing papan mbukak njobo. 


3. Anjing 

Hound minangka pembantu sing apik kanggo para pemburu. Dheweke beda karo asu mburu amarga dheweke bakal njupuk inisiatif kanggo nyekel mangsa tinimbang ngenteni sing duwe kanggo nyekel mangsa maneh. Asu mburu nduweni persepsi sing kuat. Dheweke bisa nggunakake pandeleng, mambu lan pangrungu kanggo nemtokake kanthi akurat posisi mangsa lan nuntun pemilike.


4. Angon asu

Utamane minangka asu pembantu rumah tangga, kayata asu sapi, asu pangon, lan liya-liyane. Jenis asu umum kalebu angon perbatasan, angon Jerman, asu angon, lan asu sapi. Asu kasebut pinter banget lan energik. Game sing paling disenengi yaiku mlayu-mlayu, kayata frisbee. Yen energine ora dikonsumsi, bisa uga dibongkar. 

5. Terrier

Terrier minangka asu mburu cilik sing digunakake kanggo mburu kewan cilik kayata hares lan otters. Dheweke pancen agresif, cepet tumindak, lan apik ing tumindak, mula bisa uga luwih angel kerja sama karo wong liya. Yen sampeyan njaga asu kasebut, sampeyan kudu nglatih asu kasebut luwih angel. Terriers utamane disebarake ing Bull Terrier, West Mountain Terrier, Bellingdon Terrier lan Schnauzer. 

6. Asu kerja

Nuduhake asu sing ngladeni manungsa, nanging amarga akeh asu sing bisa ngladeni manungsa, mengko kanggo mbedakake, asu sing mbutuhake tenaga kerja manual lan gedhe banget diarani asu kerja. Anjing sing ora nyukupi standar bisa dadi asu kerja. Yen ora dididik lan dilatih, malah Golden Retriever lanang sing anget iku asu sing brutal. 


7. Asu kang maha kuwasa

Kabeh luwih saka 6 jinis asu diarani "asu universal", lan klompok asu sing beda-beda dibagi dadi macem-macem kategori. Cara klasifikasi ing ndhuwur adhedhasar gen saka asu kanggo klasifikasi, mung kanggo ngidini wong duwe prabédan akurat, kanggo ngerti sifat asu. Mesthi, yen dilatih kanthi bener, saben asu bakal dadi kirik sing apik, terus mlaku karo pemilik ing proses urip. 




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa