Pet Tips
VR

Count mudhun sangang jenis asu umum

Wong milih anak kirik miturut preferensi dhewe lan lingkungan urip.

Loro-lorone asu gedhe lan cilik duwe penggemar sing setya.

Dina iki, ngitung jinis asu umum lan anakan kanggo ndeleng yen bayi sampeyan ana ing dhaptar?

2021/06/30

Miturut standar AKC Amerika, ana 178 jenis asu, sing umume dipérang dadi telung jinis:


Asu cilik

1. Biyung

Bichon Frize minangka asu pet cilik sing umum. Ditresnani wong amarga bentuke lucu lan rambut alus sing apik. Bichon nduweni kapribaden sing apik banget. Senajan biasane luwih lengket, tetep tingkat ketaatan sing relatif dhuwur. Kajaba iku, pinter banget lan bisa sinau akeh katrampilan cilik, saengga gampang banget kanggo nyenengake pemilik. 


2. Corgi

Wujude Corgi pancen marasake awakmu, lair kanthi rai mesem, grapyak lan anget. Dadi populer banget ing ngendi wae. Corgi minangka asu sing bisa nggawa rasa seneng. Sampeyan ora perlu asu kaya Teddy lan Bichon kanggo mundhakaken Corgi.

 Corgi ora perlu menyang toko dandan kewan kanggo cukuran rambut sing apik. Pemilik ngresiki kanthi reguler lan mangan panganan asu sing bisa nambah kaendahan rambut, sing bisa ngilangi rambut rontog lan dadi luwih ayu lan lentur.


3. Mini Schnauzer

Schnauzer alam lan pinter, asu sing bisa tumindak minangka watchdog. Yen dilatih kanthi apik, dheweke uga asu sing manut, manut marang bendarane. Yen meri, dheweke bakal nesu banget, lan uga bisa nesu marang sing duwe. 

Pemilik kudu luwih sesambungan kanggo nambah rasa percaya lan karukunan. Schnauzer kudu nyoba kanggo coax nalika lagi nesu. A suguhan asu keju wedhus éca iku pilihan apik.


Asu Sedheng

4, Border Collie

Border Collie misuwur amarga IQ dhuwur lan kemampuan eksekusi sing apik. Wis dadi asu pilihan kanggo akeh wong. Sawise mundhakaken collie wewatesan, pisanan kabeh, sampeyan bakal lega banget ing latihan. Sejatine, sing duwe mulang collie perbatasan. Bakal sinau ing sawetara dina, lan tansah manut marang sing duwe. 

Nanging yen pemilik ora menehi apa sing dikarepake, dheweke bakal nggawe masalah kanthi diam-diam. Utawa dheweke bisa nyolong dhewe, yen sing duwe ora menehi, dheweke bakal nyolong.


5. Husky

Husky lan Border Collie minangka kontras lengkap. Huskies minangka jinis sing bisa ditemokake sanajan nyolong panganan. Ora bakal nutupi adegan-nyolong mangan, mung ngapusi awake dhewe. Ora mung isin, nanging uga tresna asu ganas kanggo ngajokake complaint pisanan. Nalika pemilik scolds wong sawetara tembung, kang wiwit nangis aggrievedly. Amarga wedhi, ora wani nerak dhawuhe gusti. A kontestan wakil sing ngganti kaendahan kanggo IQ. 


6. Shiba Inu

Shiba Inu cilik nduweni rai mesem. Delengen penampilan lan pikirake iku asu sing jujur ​​​​lan setya. Nanging nyatane, wangkal dudu wong biasa kanggo ngontrol Shiba Inu.  Kadhangkala yen mlaku-mlaku, sing duwe mlaku ing sisih kiwa. Yen dheweke kepengin menyang sisih tengen, dheweke bakal narik sampeyan nengen. Ora preduli apa sing dirasakake tuan rumah ing mburi. Utawa mung tetep ing lemah kaya bocah. Pancen repot ketemu Shiba Inu sing nakal kuwi. 

Asu medium lan gedhe

7. Golden Retriever

Jeneng Golden Retriever dipercaya wis krungu dening akeh wong. Lemah lembut, apikan, sabar, lan misuwur amarga watake apik. Sejatine, Golden Retriever iku asu sing pinter banget, lan ora kentekan niat. 

Apamaneh nalika isih cilik si golden retriever pancen nakal, yen diukum sakwise luput, dheweke bakal nyawang sampeyan kanthi mripat sing lugu, mung nyamar dadi bodho.

Nanging saliyane iku, ora ana masalah gedhe, mung seneng ngethok rambut.


8. Alaskan

Alaska katon kuwat ing njaba, nanging sejatine mung wong sing sombong ing omah. Prestisius banget ing ngarepe pemilik, nanging yen sampeyan metu lan ketemu karo sing durung katon sadurunge, sampeyan bakal isin ndhelik ing mburi pemilik utawa ngrangkul. 

Kajaba iku, Alaska akeh olahraga, mula sampeyan kudu olahraga paling ora 1 jam saben dina. Amarga saka ciri gastrointestinal unik saka asu Alaskan, sampeyan ora bisa Feed kakehan ing siji wektu, utawa ora mangan meal sabanjuré sawise siji meal.

Yen ora, bisa nyebabake volvulus lambung lan pendarahan lambung, lan ora kondusif kanggo nyerep nutrisi.

9. Angon Skotlandia

Anjing gembala Skotlandia pinter mbedakake lan nduweni rasa waspada nalika nemoni wong liya, saengga bisa nglindhungi wong tuwa lan bocah-bocah. Iki minangka asu lengkap kanthi kemampuan sing luar biasa. 

Penampilane sing elegan, wujude awak sing gagah, lan rambute sing dawa lan dawa dadi penampilan sing disenengi wong akeh. Bisa uga digunakake minangka asu ambulans lan asu pandhuan sawise latihan. Kanggo asu sing pinter, nambahake cemilan sajrone latihan bisa entuk efek multiplier kanthi setengah gaweyan. 

Kepiye asu sampeyan ing dhaptar? Yen sampeyan duwe asu ing omah, sampeyan kudu nyiyapake kerah lan tali nalika mlaku-mlaku kanggo njamin keamanan asu lan wong sing liwat. Disaranake nggunakake produk QQPETS kanggo kerah asu lan leashes. 



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa