Kolar Asu Woven: Pabrik Nyuda Asu Nganggo Collar Dijual-Qqpets

Jeneng
Kerah asu tenung
Nomer Model
QP276
Ukuran
M
Jembaré
2.0 cm
Dawane
50cm, Range sing bisa diatur 17 cm-28,5 cm
Bahan
Nilon
Fitur
Eco-lameng, awet, safety
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total
Layanan
Layanan Custom; Layanan OEM / ODM


KIRIM INQUIRY SAIKI

Keuntungan Kunci
Cepet plastik plastik kanthi cepet kanthi d-ring logam
Luwes kanggo pas sampurna
Mesin cuci ing banyu adhem, garis garing
Kanggo nemtokake ukuran sing cocog, ngukur kurungan gulu pet lan tambahake 2 "

Kolar Asu Woven: Pabrik Nyuda Asu Nganggo Collar Dijual-Qqpets/ Qqpets


black purple polyester dog collar




Kolar Asu Woven: Pabrik


Apa sampeyan pengin kerah asu sing ditenun nilon nganggo logo utawa jeneng minangka panjaluk sampeyan? 


Tindakake kita. 


Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan menyang email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. 


Desainer kita bisa ngrancang kanggo sampeyan gratis.






orange black polyester dog collar

Detail babagan kerah asu sing ditenun kanthi adat:


Ukuran: patang ukuran kanggo milih (ing ngisor iki) utawa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan


Logo: Cetak logo sampeyan dhewe


Werna: Apa wae warna kasedhiya


Bahan: Nilon


Kerajinan: Tenunan



blue green polyester dog collar

Keuntungan minangka supplier kerah asu


Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwur


Pola hiasan multi-hiasan kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Pangiriman cepet lan ing wektu


Wangsulane Prompt / Layanan Siswa Suput sing Supwior


related dog collars style
blue and green dog collars


QQPETS dog collars manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa