Logo Piala Dunia Piala Dunia bisa cemlorot ing peteng, sing khusus lan bisa nambah keamanan asu nalika metu.

Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita saiki, kita bakal mbales sampeyan kanthi cepet.

Pati Pijet Dunia Delunia: Cantik lan awet/ Qqpets


World Cup massage dog harness


Pijet asu pijet !!!


Pijet asu sing bisa luwes duwe partikel pijet, sing modis lan kepenak.


Pijet asu sing bisa luwes dadi modis lan mulyo asu.


Pilih negara sing disenengi, utawa kita bisa ngatur pola miturut ide sampeyan.




World Cup massage dog harness

Fitur saka Piala Dunia Pijet Daging Dog Harness:

  1. 1. Dada ngarep lan loro-lorone lan loro-lorone yaiku abah asu dirancang kanthi band reflektif bisa nggambarake cahya ing peteng. Bisa mbantu wong ndeleng asu sing jelas ing peteng.




  1. 2. Asu asu gaya anyar kanthi serep kanthi cepet plastik plastik. Iku trep kanggo dilebokake.


  1. 3.Dog Harness digawe saka pita materi nilon bisa nyetel cocog karo band lan velcro reflektif.



  1. 4.Pencet karo fungsi pijet. Pancen seneng kanggo asu.



  2. 5. logo kasebut bisa cemlorot ing peteng, sing khusus lan bisa nambah keamanan asu nalika metu.


World Cup massage dog harness
Keuntungan saka Pabrik QQPet:

1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, percetakan transfer panas, departemen pemajeng.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan asu nylon kanthi ketat miturut standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan paling apik.


5) Kabeh jinis garan asu nilon bisa disesuaikan kanthi panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.


massage dog harness
massage dog harness         

QQPETS dog harness bulk

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005. 

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.


Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa