350ml / 550ml botol banyu perjalanan asu

Jeneng
botol banyu asu
Volume
350ml / 550ML
Bahan
(Trough: abs + Cup: pc)
Werna
Jambon, putih lan biru
Moq
50 pcs,  Kita pabrik langsung,  Sawetara pesenan sing bisa ditrima.
Paket
Paket individu, 1 potongan ing kothak warna
Cara transportasi
Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Udhara, segara, utawa Maju sampeyan dhewe.
KIRIM INQUIRY SAIKI

Cara transportasi: kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air, Laut, utawa Maju dhewe.

Tansah tuwung horisontal, mbukak kunci, penet tombol banyu kanggo ngisi trough nganggo banyu. Rilis tombol banyu kanggo mungkasi banyu.

350ml / 550ml botol banyu perjalanan asu/ Qqpets


Travel Dog Water Bottle
Botol Banyu Asu Asu !!!

Digawe saka bahan sing ramah lingkungan: bahan anti bakteri, aman lan sehat.


Bahan plastik kelas pangan, awet banget, gampang dibuang lan ngresiki.


Cepet lan gampang digunakake: siji tombol mbukak / ngunci banyu, operasi siji-tangan, gampang kanggo feed banyu.


Portabel lan trep: botol banyu iki apik kanggo mlaku-mlaku lan lelungan nganggo asu utawa kucing sampeyan, 


Lan kalebu botol Carabiner sing bisa dipasang ing tas ransel, peti pet, stroller, utawa glovebox.


Travel Dog Water Bottle size

Katrangan Product

Jeneng: Botol banyu asu

Jilid: 350ml / 550ML

QQPets Desain Anyar 550ML Pet portebel Piala

Botol banyu portable portable portable 350ML

Bahan :( Trogga: abs + Cup: PC)

Werna: Jambon, Putih lan Biru

MOQ: 50 PC, kita minangka pabrik langsung, sawetara pesenan bisa ditampa.

Paket: Paket individu, 1 potongan ing kothak warna

Cara transportasi: kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air, Laut, utawa Maju dhewe.



Travel Dog Water Bottle

Ngati-ati

  1. 1.Kanggo banyu ing cangkir ora luwih saka 80 ℃.


  1. 2. Aja ngumbah nganggo mesin pencuci piring.


  1. 3. Yen kunci kunci ngunci, aja nyurung kunci banyu kanthi angel, utawa bisa uga rusak.


  2. 4. Aja dilebokake ing cangkir: es garing, coklat, banyu soda, susu, lsp.



Travel Dog Water Bottle and cat
Travel Dog Water Bottle



        

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.        

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.

  OEM   ------------  Odm


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa