Profusfik asu lemak alus produsen nganggo bolong bolong

Jeneng
Gareng Abang Led
Ukuran
S (1.6cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm). Minangka panjaluk pelanggan
Bahan
Nilon, poliester, khusus
Karya
Werna padhet, silkscreen dicithak, tali sing ditenun, kaya panjaluk sampeyan
Werna
Werna Pantone utawa Custom
Layanan Custom
Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Cara Pangiriman
Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc


KIRIM INQUIRY SAIKI

Sablong asu nilon& Leash adol ing www.qqpets.com. OEM&Odm ditampani.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap. Kita bakal mbales sampeyan ASAP.

Tujuane: kualitas slamet sing apik. Iman sing apik. Nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk.

Layanan paling apik kanggo sampeyan kabeh, produk pet sing paling apik kanggo pets.

Profusfik asu lemak alus produsen nganggo bolong bolong/ Qqpets

soft dog harness on dog


Pet sabuk lan leash sing dipimpin!


Gampang dipakai, ora bakal ngalangi asu.


Nyedhiyakake kontrol sing apik nalika njaga asu sampeyan ora kesusu.


Ndhukung OEM lan ODM, Sugeng rawuh kanggo ngatur gaya eksklusif




soft dog harness on model dog
Item Abah pet
Bahan Nilon, neoprene, refleksi
Pola Nyithak
Mangsa Kabeh musim
Dekorasi Ribbons
Kolar& Jenis Leash Abones
Aplikasi Asu
Fitur Empat, refleksi, digawe pribadi, santun, release cepet, stok
Papan asale China
Logo Nampa logo sing disesuaikan


soft dog harness with mess
Ukuran Dada (cm)
Bobot asu (kg)
Lengan leash (cm)
S 30 ~ 48
10
(80 ~ 150) x1.5
M 40 ~ 70
10 ~ 25 (80 ~ 150) x1.5
L 52 ~ 83
25 ~ 50 (80 ~ 150) x1.5



red dog harness on dog
red dog harness on dog



QQPETS dog harness manufacturer         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa