Penyhiong asu cerdas: Gaya anyar gaya pembaruan nganggo gaya | Qqpets

Jeneng
Sablong asu cerdas Nylon
Ora.
E-1684
Bahan
Nilon
Ukuran
M (mini)
Jembaré
3.8 cm
Dawane
49 cm-67 cm, luwes
Cocog kanggo asu abot
7Kg-15kg
Logo
Logo Glow
Moq
100 bêsik (sustomisasi logo sampeyan)
Wektu Pangiriman
Udakara 30 dina gumantung saka jumlah total
KIRIM INQUIRY SAIKI

Keuntungan Kunci:
1Tembung pethi sing disesuaikan karo band reflektif ing sisih loro lan dada ngarep;
2. Papan referensi dada ngarep bisa luwes kanthi sampurna kanthi cocog karo velcro;
3.Pet saka harness trep kanggo para pamilik supaya nganggo asu kanthi snap sipate;
4. Harness Kewan digawe nganggo nilon lan PU material kanggo ngontrol lan d-cincin sing dilas kanggo cocog karo bocor;
5.Bengkel-ewahan pijet ing sisih pinggir abah, nyaman lan alus

Penyhiong asu cerdas: Gaya anyar gaya pembaruan nganggo gaya asu/ Qqpets

green Smart Dog Harness


Abah asu cerdas


Pengin ngrancang logo sampeyan dhewe? 


Nyedhiyani logo sampeyan saiki, kita bisa menehi kanthi gratis. 


Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita saiki utawa tinggalake alamat email sampeyan, kita bakal mbales sampeyan ASAP.



red Smart Dog Harness real show

Rinci babagan abah asu cerdas:


Ukuran: 3.8cm, 5cm.as saben panjaluk pelanggan 


Logo: Cetak logo sampeyan dhewe


Colutawa: Apa wae warna kasedhiya


Bahan: Nilon, disesuaikan


Layanan Custom: Desain, Logo, lan Packaging bisa disesuaikan

green Smart Dog Harness

Keuntungan minangka supplier kerah asu


Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwur


Pola hiasan multi-hiasan kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Pangiriman cepet lan ing wektu


Wangsulane Prompt / Layanan Siswa Suput sing Supwior


Smart Dog Harness details
Smart Dog Harness details
QQPETS dog harnesses supplier
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa