Collar Dog Karet Khusus Karet Tag Pribadi lan Leash

(1) merek
Qqpets
(2) jembaré
1.5cm; 2.0cm; 2.5cm
(3) dawa imbuhan
20-31cm, 32-46CM, 47-72cm; LEASH LEFT: 120cm, 150cm
(4) Gaya
Sembarang gaya sing kasedhiya
(5) materi
Cetak Sublimasi Polyester


KIRIM INQUIRY SAIKI

Guangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis kerah asu.

Keret asu tag karet khusus uga kasedhiya.

Kabeh bahan kerah asu kanthi ketat miturut standar Eropa.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kolar Asu Pribadhi Karet Dog Karet Pribadhi/ Qqpets


rubber tag dog collar and leash on dog




Kolar Asu lan Leash Asta !!


1, kita bisa nyedhiyani kerah asu siap-siap lan sampel leash kita;


2, yen sampeyan butuh conto keret asu tag asu nganggo logo, pilih biaya sing dibutuhake;


3, Collar Dog Karet Dog Collar Time: 1-3 dina, gumantung saka metode cetak;


4, Kolar Dog Karet bakal dibalekake miturut pesenan Qty.




rubber tag dog collar and leash on dog
Fitur kerah asu


(1) Bahan poliester alus, alus lan tahan lama. Lirih & Void materi sing apik banget nggawa rasa ora cocog karo asu sampeyan.


(2) Produk kanthi gaya macem-macem, jaminan kualitas, rega cukup kanggo menang kaya pelanggan.


(3) produk kita maneka warna. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan ngasilake kabeh jinis kerah asu.


woman walk dog with dog leash
Informasi rinci babagan kerah asu tag karet


(1) merek: qqpet


(2) Jembar: 1.5cm; 2.0cm; 2.5cm


(3) Length imbuhan: 20-31cm, 32-46cm, 47-72cm; LEASH LEFE: 120cm, 150cm


(4) Gaya: Sembarang gaya sing kasedhiya


(5) Bahan: Cetak Sublimasi Polyester



woman walk dog with dog leash
rubber tag dog collar and leash on dog



QQPETS dog collar leash supplier         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa