Kolar Asu Dog lan supplier leash, pabrikan lan pabrik-Qqpets-Qqpets

Jeneng
Kolar Asu Refleksi& leash
Nomer Model
QP344
Ukuran
M
Jembaré
2.0 cm
Dawane
bocor asu 145 cm; Kolar Asu 50cm, luwes
Bahan
nilon, senar reflektif
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total
Layanan
Layanan Custom; Layanan OEM / ODM
KIRIM INQUIRY SAIKI

Keuntungan Kunci
Cepet plastik plastik kanthi cepet kanthi d-ring logam
Luwes kanggo pas sampurna
Konstruksi nilon berkualitas tinggi
Mesin cuci ing banyu adhem, garis garing
Kanggo nemtokake ukuran sing cocog, ngukur kurungan gulu pet lan tambahake 2 "

Kolar Asu Dog lan supplier leash, pabrikan lan pabrik/ Qqpets


blue nylon dog leashes and collares on dog




Kolar Asu lan Supplier Leash


Apa sampeyan pengin kerah asu reflektif khusus& leash nganggo logo utawa jeneng sampeyan dhewe? 


Tindakake kita. 


Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan menyang email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. 


Desain gratis kanggo sampeyan.






brown nylon dog leash and collar
Jeneng Kerah asu lan leash
Ukuran XS (1.0cm) / s (1.5cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm).

Minangka panjaluk pelanggan

Bahan Nilon, poliester, khusus
Karya Sublimasi, warna padhet, silkscreen dicithak, tali jacquard, minangka panjaluk sampeyan
Layanan Custom Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Wektu Produksi 10 dina-15 dina (Gumantung saka jumlah total)
Paket Tag 1psc / opp; Ukuran CTN: 30cm * 35cm * 45cm
Cara Pangiriman Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc



orange nylon dog leash and collar

Keuntungan minangka supplier kerah asu


Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwur


Pola dekorasi multi-pilihan kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Cepet lan ing pangiriman wektu


Entuk Wangsulan / Quality Superior sawise Layanan Penjualan


orange dog leash and collar on toy bear
related dog leashes


QQPETS dog collar and leash supplier
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa