QQPet dipimpin lampu kerah asu asu kanggo wengi safy mlaku-mlaku banyu sumunar anti banyu sing khayal kanggo asu gedhe kanggo asu gedhe medium cilik

Jeneng
kerah asu luminous
Bahan
Nilon
Karya
Webbing MESTBING + Refleksi + DIDDED
Werna
Werna Pantone utawa Custom
Layanan Custom
Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Cara Pangiriman
Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc
KIRIM INQUIRY SAIKI

Kita bakal nggawe kerah sampeyan kanthi nggunakake benang reflektif.

Saben kerah reflektif bakal nggunakake 2 garis khusus benang reflektif.

Saben baris benang subtle njamin asu sampeyan bakal katon ing wayah wengi lan ing kahanan sing entheng.

QQPet dipimpin lampu kerah asu asu kanggo wengi safy mlaku-mlaku banyu sumunar anti banyu sing khayal kanggo asu gedhe kanggo asu gedhe medium cilik/ Qqpets

Flashing Light up Reflective Basic Collars for Small Medium Large Dogs




Kauntungan!


1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, cetak sublimasi, lan departemen Majelis.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan kerah asu kanthi ketat miturut standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan paling apik.


5) Kabeh jinis kerah asu bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.




Flashing Light Dog collar
Item
Kolar Dog sing nggambarake
Bahan Nilon
Pola Nyithak
Mangsa Kabeh musim
Kolar& Jenis Leash Kolar
Aplikasi Asu
Fitur Lampu, Lampu, Saham
Papan asale China
OEM& Odm Kasedhiya


Flashing Light Dog collar

Fitur Kolar Dhasar Refleksi:

(1) lapisan krah nggunakake bahan anti banyu. Iku alus lan kepenak nganggo fungsi pangayoman gulu.


(2) Webbing nilon refleklek, sing luwih gampang sampeyan mlaku-mlaku asu ing wayah wengi.


(3) Kita bakal nggawe kerah sampeyan kanthi nggunakake benang reflektif. Saben kerah reflektif bakal nggunakake 2 garis khusus benang reflektif. Saben baris benang subtle njamin asu sampeyan bakal katon ing wayah wengi lan ing kahanan sing entheng.


(4) Kerah kasedhiya ing telung ukuran kanthi luwes sing bisa diatur, sing cocog kanggo asu kabeh ukuran.


led light dog collar
led light dog collar
QQPETS dog collar manufacturer         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa