Timbal kerah kirik: Perikir Promosi Mimpin Pemasok-Qqpets

Jeneng
Rombongan Mimpin
Nomer Model
QP140
Ukuran
Xs.ss.m.l
Jembaré
10mm 15mm 20mm 25mm
Fitur
Eco-lameng, awet, safety
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total


KIRIM INQUIRY SAIKI

Yen sampeyan pengin ngrancang romba puppy mimpin karo logo dhewe, menehi logo kanggo kita, para desainer bisa ngrancang minangka panjaluk gratis. Pilih Sublimation dicithak, layar sutra dicithak, ditenun utawa jacquard kanggo logo sing dicithak.

Puppy kerah timbal: Puppy Kolar Mimpin/ Qqpets

Puppy Collar Lead


Pimpinan kerah kirik


Yen sampeyan pengin ngrancang kerah kirik ndadékaké logo dhewe, menehi logo kanggo kita, para desainer bisa ngrancang minangka panjaluk gratis. 


Pilih Sublimation dicithak, Silkscreen dicithak, ditenun, utawa jacquard kanggo logo sing dicithak.


Pilih Aksesoris ing ngisor iki kanggo timbal timbal kirik. 


Yen pengin sawetara aksesoris khusus, hubungi kita saiki.




blue Puppy Collar Lead

Paket lan transportasi saka pimpinan kerah kirik


Paket: Paket akeh. 10 Potongan ing tas oPP 20 tas ing CTN 29 * 37 * 55 cm utawa biji biasa minangka panjaluk pelanggan.


Cara Pengangkutan: Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Segara, lsp.


Wektu Pangiriman: Udakara 7-15 dina sawise konfirmasi conto (gumantung saka jumlah total)


Pembayaran: T / t, paypal, union kulon, l / c, bank, 30% simpenan, keseimbangan sadurunge ngirim barang menyang panuku

red Puppy Collar Lead

Keuntungan minangkaPabrikan Kolar Puppy


Nyedhiyakake kuantitas paling dhuwurLayanan OEM / ODM


Pola hiasan multi-hiasan kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Pangiriman cepet lan ing wektu


Wangsulane Prompt / Layanan Siswa Suput sing Kualitas


related dog collars style
related dog leashes style
QQPETS dog collars leashes manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa