Bocor Dog lan Pabrik Harness: Leash Dog Grosir lan Harness

Jeneng
Bocor asu polyester&pabrik sabuk
Nomer Model
QP78
Ukuran
Xs.ss.m.l
Bahan
Poliester
Logo
Logo logo sing disenengi
Werna
Apa wae warna kasedhiya
Teknik
Percetakan Sublimasi
Fitur
Fre-Firap, Awak, Fashion
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total


KIRIM INQUIRY SAIKI

Kita duwe macem-macem jinis aksesoris sing bisa dipilih. Dheweke pancing caborer, medhot buckle, breakaway buckle, d-ring, cincin kunci, pancing logam, utawa buckles plastik lan liya-liyane.

Yen pengin sawetara aksesoris khusus, hubungi kita saiki.


Pabrik Dog lan Pabrik Harness: Pabrik Grosir lan Harness/ Qqpets

Polyester Dog Leash and Harness on toy bear


Bocor asu polyester lan sabuk


Mangkene telung teknik sing bisa dipilih kanggo logo sampeyan. 


Dheweke sublimasi dicithak, silkscreen dicithak, lan ditenun utawa jacquard.


Yen sampeyan pengin nggawe leash asu&Harness, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. 


Kita bisa ngrancang minangka panjaluk kanthi gratis. 


Ora preduli foto utawa tembung sambutan.



brown Polyester Dog Leash and Harness

Bocor asu polyester&pabrik sabuk 


Lebar yaiku 10mm, 15mm, 20mm, 25mm. 


Dawane bocor asu 150cm nganti 180cm. 


Utawa kita bisa ukuran ukuran kaya panjaluk sampeyan.


Sampeyan bisa ngrujuk menyang tabel sing dipasang kanggo milih ukuran sing apik. 


Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita, mangga.


red Polyester Dog Leash and Harness

Keuntungan saka pabrik QQPets


1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, percetakan transfer panas, departemen pemajeng.


2)OEM&ODM ditampani.


3) Kabeh bahan leash asu kanthi tegas karo standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan Layanan sawise-Penjualan berkualitas tinggi.


5) Kabeh jinis bocor asu bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.



related dog harnesses style
colorful dog harnesses
QQPETS dog harness manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa