Kolar Asu Polyester lan Leash - Produk quqpets

Jeneng
leash asu sublimasi
Ukuran
XS (1.0cm) / s (1.5cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm). Minangka panjaluk pelanggan
Bahan
Polyester / Polyester Mengilap Polyester, Nylon, Selaras
Layanan Custom
Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Wektu Produksi
10 dina-15 dina (gumantung saka jumlah total)


KIRIM INQUIRY SAIKI

Abah asu polyester& Leash adol ing www.qqpets.com.QQPets pabrik sing devotes kanggo ngrancang.

Kita ngasilake kabeh jinis produk pet kalebu lumampah udungan, pet kerah ingon, bocor pet, loncat ing pet, lan sapiturute.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kolar Asu Polyester lan Leash - Produk quqpets/ Qqpets


Polyester dog collar




Disesuaikan, pribadi!


Kolar asu sing apik banget penting ing saben dinane kanggo ngunggahake asu.


Sampeyan uga bisa nuduhake pesona pribadi liwat kerah asu lan leash asu


Kita duwe luwih saka sepuluh taun lan pengalaman ODM. 


Sampeyan bisa ngatur kolar asu lan tag asu dhewe miturut ide sampeyan dhewe. 


Kita duwe tim desain profesional kanggo ngrancang gratis kanggo sampeyan. 


Kolam asu kita nggunakake print transfer panas kanggo nggawe pola sing padhang lan langgeng.


Sugeng rawuh kanggo informasi luwih lengkap. Kita bakal mbales sampeyan ASAP.




polyester dog collar leash size
polyester dog collar leash

dog collar packing

Fitur Kolar Dog&leash


(1) Bahan poliester alus, alus lan tahan lama. Lirih & Bahan sing apik banget kanggo nggawa rasa ora cocog karo asu sampeyan.


(2) Produk kanthi gaya macem-macem, jaminan kualitas, rega cukup kanggo menang sing seneng para pelanggan.


(3) produk kita maneka warna. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan ngasilake kabeh jinis bocor asu.

polyester dog leash
polyester dog leash


QQPETS dog leash factory         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa