Kolar Asu Jambon: Persatah Pabrik Durung Asu Pretam Asu Nilar-Qqpets

Jeneng
Kolar Asu Jambon
Nomer Model
Qp157
Ukuran
Xs
Jembaré
mm
Dawane
26CM, luwes kanggo pas sampurna
Bahan
Nilon
Fitur
Mesra Eco, awet, luwes, safety
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total


KIRIM INQUIRY SAIKI

Kolar asu cilik sing berkualitas khusus kanggo anak kirik kanthi ngeculake plastik plastik sing cepet lan d-ring logam, aman, alus lan kepenak kanggo anak kirik.Kolam asu nylon khusus kanthi menehi logo utawa ide kanggo kita, kita bisa ngrancang kaya panjaluk kanthi gratis.

Kolar Asu Jambon: Pasokan Pabrik Factory Asu Nilar/ Qqpets

orange Nylon Custom Dog Collars


Kolam Asu Nylon


Pilih Aksesoris kanggo pabrik kerah asu khusus ing ngisor iki. 


Yen sampeyan pengin aksesoris khusus, hubungi kita saiki.


Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan menyang email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. 


Desainer kita bisa ngrancang kanggo sampeyan gratis.



yellow Nylon Custom Dog Collars

Rinci babagan kerah asu khusus:


Ukuran: patang ukuran kanggo milih (ing ngisor iki) utawa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan


Logo: Cetak logo sampeyan dhewe


Colutawa: Apa wae warna kasedhiya


Bahan: Nilon


Kerajinan: Jacquard pita

blue Nylon Custom Dog Collars

Paket lan Pengangkutan Pabrik Collar Asu Asma Adat

Paket: Paket akeh, 10 potong ing kantong opp 20 tas ing CTN 29 * 37 * 55cm. Utawa kemasan biasa minangka panjaluk pelanggan.


Cara Pengangkutan: Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Segara, lsp.


Wektu Pangiriman: Udakara 7-15 dina sawise ngonfirmasi conto (gumantung saka jumlah total)


Pembayaran: T / t, paypal, union kulon, l / c, bank, 30% simpenan, keseimbangan sadurunge ngirim barang menyang panuku



related dog collars style
4 colors Nylon Custom Dog Collars
QQPETS dog collars manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa