Botol banyu Pet
VR

Produsen sabuk asu alus khusus kanthi bolong lan gesper sing dipimpin/QQPETS


Wholesale portable plastic pet water bottle




Prasaja lan dhasar!


Nyedhiyakake kontrol apik nanging uga menehi asu comfort apik.


Sampeyan bisa ngatur pola lan logo sing dikarepake.


Kita duwe luwih saka 15 taun pengalaman OEM lan ODM




Wholesale portable plastic pet water bottle post dog
Deskripsi Produk

Jeneng: botol banyu pet
Volume: 350 ml
Ukuran: 75*208 MM
Bahan: (Trough: ABS + Cup: PC)
Werna: pink, putih, lan biru
MOQ: 50 pcs, kita pabrik langsung, sawetara pesenan bisa ditampa. 
Paket: paket individu, 1 piece ing kothak werna
Cara transportasi: kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, udara, segara, utawa forwarder dhewe.


 pink pink Wholesale portable plastic pet water bottle

Ati-ati


  1. 1. Tansah banyu ing tuwung ora luwih saka 80 ℃.


2. Aja wisuh nganggo dishwasher.


3. Nalika Kunci Kunci ngunci, aja push Water Key hard, utawa bisa bejat.


4. Aja dilebokake ing cangkir: es garing, coklat, banyu soda, susu, lsp.



dog and white pet water bottle
dog and blue pet water bottle


QQPETS pet products factory

QQPETS

Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, welcome kanggo klik ing gambar ing sisih kiwa.

Welcome kanggo hubungi kita kanggo informasi produk liyane lan diskon!!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Kepiye Cara Kita Ketemu Lan Netepake Gogal
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa