Walking Walking Harness: 2020 Popular Pet Lumampah Pet Lumampah Pabrik | qqpets

Jeneng
Pinggang Lumampah Pet
Ora.
E-1684
Bahan
Nilon
Ukuran
Mini
Jembaré
3.8cm
Dawane
49cm-67cm, luwes
Cocog kanggo asu abot
7Kg-15kg
Logo
Logo Glow
Moq
100 bêsik (sustomisasi logo sampeyan)
Wektu Pangiriman
Udakara 30 dina gumantung saka jumlah total
KIRIM INQUIRY SAIKI

2020 sing populeril lan nyaman kayu sing alus lan nyaman mlaku-mlaku kanggo asu pelatihan ing njobo.

Keuntungan Kunci:

1Tembangan pet ing band reflektif ing loro-lorone lan dada ngarep;

2. Papan referensi dada ngarep bisa luwes kanthi cocog karo Velcro;

3.Pet saka harness trep kanggo para pamilik supaya nganggo asu kanthi sworo seru aman;

4. Harness Kewan digawe nganggo nilon lan PU material kanggo ngontrol lan d-cincin sing dilas kanggo cocog karo bocor;

5. Apa mblokir pijet ing sisih pinggir abah, nyaman lan alus

Pinggang Lumampah Pet: 2020 Popular PET PETING NYLON PET/ Qqpets

pet walking harness details


Pinggiran Lumampah Pet


Apa sampeyan pengin Kewan Kewan NYLON Mlaku kanthi logo utawa jeneng sampeyan dhewe? 


Tindakake kita. 


Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan kanthi email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. 


Desainer kita bisa ngrancang kanggo sampeyan gratis.



black pet walking harness

Detail babagan Pinggiran PET:


Ukuran: rong ukuran kanggo milih (ing ngisor iki) utawa disesuaikan karo panjaluk sampeyan


Logo: Cetak logo sampeyan dhewe


Color: Apa wae warna kasedhiya


Bahan: Nilon


star pattern pet walking harness

Keuntungan minangka supplier kerah asu


Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwur


Pola hiasan multi-hiasan kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Pangiriman cepet lan ing wektu


Wangsulane Prompt / Layanan Siswa Suput sing Kualitas


pet walking harness details
pet walking harness details
QQPETS dog harnesses supplier
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa