Botol banyu asu kanggo mlaku-mlaku, cawan ngombe banyu portebel banyu kanthi dispenser 350ML

Jeneng
Tuwung ngombe banyu pet
Volume
350ml
Ukuran
75mm * 208mm
Bahan
(Trough: abs + Cup: pc)
Werna
Jambon, Putih Lan Biru, warna sing disesuaikan
Moq
500 PC, Kita pabrik langsung, Sawetara pesenan sing bisa ditrima.


KIRIM INQUIRY SAIKI

Aksesoris perjalanan paling apik - QQPets banyu Pets Botlleused kabeh dina supaya pet sampeyan tetep dihidur, nanging ora bisa ngilangi banyu amarga ora ana.

Sing ora ngombe banyu bisa diombe maneh menyang botol!

Guangzhou Qqpets Pet Products Co, Ltd ing No.23, Dalang Road, Kabupaten Baiyzhou, kutha Guangdong, China

Botol banyu asu kanggo mlaku-mlaku, cawan ngombe banyu portebel banyu kanthi dispenser 350ML/ Qqpets


Dog Water Bottle

Botol banyu asu !!!

Digawe saka bahan sing ramah lingkungan: bahan anti bakteri, aman lan sehat.


Bahan plastik kelas pangan, awet banget, gampang dibuang lan ngresiki.


Cepet lan gampang digunakake: siji tombol mbukak / ngunci banyu, operasi siji-tangan, gampang kanggo feed banyu.


Portabel lan trep: botol banyu iki apik kanggo mlaku-mlaku lan lelungan nganggo asu utawa kucing sampeyan, 


Lan kalebu botol Carabiner sing bisa dipasang ing tas ransel, peti pet, stroller, utawa glovebox.


Dog Water Bottle Size

Katrangan Product

Jeneng: Piala ngombe banyu pet
Jilid: 350ML
Ukuran: 75mm * 208mm
Bahan :( Trogga: abs + Cup: PC)
Werna: warna pink, putih lan biru, khusus
Fungsi: Nyedhiyani pets karo banyu seger nalika ruangan
MOQ: 1000 PC, kita minangka pabrik langsung, sawetara pesenan sing bisa ditampa (yen sampeyan butuh tuwung banyu pet sing dipotong dadi 50pcs). 
Paket: Paket individu, 1 potongan ing kothak warna
Cara transportasi: kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air, Laut, utawa Maju dhewe.


Dog Water Bottle details

Ngati-ati

1.Kanggo banyu ing cangkir ora luwih saka 80 ℃.


2. Aja ngumbah nganggo mesin pencuci piring.


3. Yen kunci kunci ngunci, aja nyurung kunci banyu kanthi angel, utawa bisa uga rusak.


4. Aja dilebokake ing cangkir: es garing, coklat, banyu soda, susu, lsp.


white dog bottle



        

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.        

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.

  OEM   ------------  Odm


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa