Kolar Pet Pribadi: Ukuran paling apik 20 Nylon Peralatan Kolar Kelas Paling Apik-Qqpets

Jeneng
pet kerah
Nomer Model
QP272
Ukuran
M
Jembaré
2.0 cm
Dawane
50 cm, Rong sing bisa diatur 14 cm
Bahan
Nylon 100%
Moq
100 lembar
Fitur
Eco-lameng, awet, safety
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total


KIRIM INQUIRY SAIKI

Keuntungan Kunci
Cepet plastik plastik kanthi cepet kanthi d-ring logam
Luwes kanggo pas sampurna
Konstruksi nilon berkualitas tinggi
Mesin cuci ing banyu adhem, garis garing
Kanggo nemtokake ukuran sing cocog, ngukur kurungan gulu pet lan tambahake 2 "

Katrangan

Kolar Pet Pribadi: Ukuran paling apik 20 Nylon Peralatan Kolar Kelas Paling Apik-Qqpets

1 Kolar Pet Khusus

Apa sampeyan pengin pribadi PET kanthi logo kanthi logo utawa jeneng minangka panjaluk sampeyan? Tindakake kita.Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan kanthi email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. Kita bisa khusus kanggo sampeyan gratis.

Detail babagan Kolar Pet pribadi:

  1. Ukuran: patang ukuran kanggo milih (ing ngisor iki) utawa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan

  2. Logo: Cetak logo sampeyan dhewe

  3. Werna: Apa wae warna kasedhiya

  4. Bahan: Nylon

  5. Kerajinan: Jacquard Ribbon

dog collars

Tabel sing dipasang ing ukuran kolar asu.

personalized pet collar

Kolar Pet Nilon Ribbon Kolar Kanthi Logo Custom

nylon pet collar supplies

Ukuran Kolar Kolar Tengah Kanthi Buckle sing luwes

pet collar supplies

Kolar Pet Abang sing Disesuaikan karo Logo Kembang Fesyen, bisa ngumbah nganggo banyu

dog collars manufacturer

Contoh Sampel Nylon Pet

  1. Sampel nggawe wektu: 1-3 dina

  2. Sampel Kolar Pet Nylon Custom: Biaya bakal bali nalika menehi pesenan

  3. Conto saham: gratis, nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan

Kemasan& Pangiriman:

  • Kemasan: Paket akeh, 10 potong ing tas opp 20 kantong op php ing CTN 29 * 37 * 55 cm. Utawa kemasan biasa minangka panjaluk pelanggan.

  • Pangiriman: Udakara 7-15 dina sawise konfirmasi conto (gumantung saka jumlah total)

  • Cara Pengangkutan: Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Segara lsp.

 

 

dog collars leashes bulk package

 

2 .. Napa sampeyan milih US-Qqpets?

Keuntungan

  • Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwur

  • Pola dekorasi multi-pilihan kasedhiya

  • Desain / adat gratis

  • Njamin kualitas

  • Moq rendah lan ndhukung batch campuran

  • Cepet lan ing pangiriman wektu

  • Entuk Wangsulan / Quality Superior sawise Layanan Penjualan

Profil Perusahaan

Guangzhou QianQian Pet Proity Co, Ltd ditemokake ing taun 2005. Dununge ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong. Pabrik pabrik langsung ing china. Perusahaan kita duwe keahlian lan pengalaman sing penting. Kita nyengkuyung awake dhewe kanggo ngrancang, ngasilake lan adol jinis produk pet. Kayata kerah asu, bocor asu, dodo asu lan liya-liyane. Layanan paling apik kanggo sampeyan kabeh, produk pet sing paling apik kanggo pets. Sugeng rawuh ing pabrik kita.

qqpets pet supplies factory

dog collars leash harness manufacturer

dog collars leashes harness supplier

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa