Kolar Kolar Double Double Double

(1) merek
Qqpets
(2) jembaré
1.5cm; 2.0cm; 2.5cm
(3) gaya
limang gaya sing kasedhiya
(4) materi
Sublimasi Polyester Print ++ Neoprene empuk
KIRIM INQUIRY SAIKI

Guangzhou Qqpets Pet Products Co, Ltd ngasilake kabeh jinis kerah asu. Kolam asu khusus uga kasedhiya.

Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, cetak sublimasi, lan departemen Majelis.

OEM&Odm ditampani.

www.qqpets.com

Kolar Kolar Double Double Double/ Qqpets


china polyester dog collar leash on dog
Sederhana nanging apik banget !!

1, kita bisa nyedhiyani kerah asu siap-siap lan sampel leash kita;


2, yen sampeyan butuh conto keret asu tag asu nganggo logo, pilih biaya sing dibutuhake;


3, Contoh Sampah Collar Dog Rubber Tag DogTime: 1-3 dina, gumantung saka metode cetak;


4, Kolar Dog Karet bakal dibalekake miturut pesenan Qty.



china polyester dog collar leash

Informasi rinci babagan leash asu empuk


(1) merek: qqpet


(2) Jembar: 1.5cm; 2.0cm; 2.5cm


(3) Length imbuhan: 20-31cm; 32-46cm; 47-72cm


(4) gaya: limang gaya sing kasedhiya


(5) Bahan: Webbing Polyester + Neoprene empuk


china polyester dog collar leash details

Fitur kerah asu:


(1) Bahan poliester alus, alus lan tahan lama. Lirih & Bahan sing apik banget kanggo nggawa rasa ora cocog karo asu sampeyan.


(2) Produk kanthi gaya macem-macem, jaminan kualitas, rega cukup kanggo menang kaya pelanggan.


(3) produk kita maneka warna. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan ngasilake kabeh jinis kerah asu.


(4) Kerah asu nganggo neoprene lambung bisa ningkatake kucing sampeyan. Lan asu bocor nganggo gagang empuk sing ora ana.


5 kinds of china polyester dog collar leash
china polyester dog collar leash on dog



        

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.        

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.

  OEM   ------------  Odm


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa