Kita bakal nggawe kerah sampeyan kanthi nggunakake benang reflektif. Saben kerah reflektif bakal nggunakake 2 garis khusus benang reflektif. Saben baris benang subtle njamin asu sampeyan bakal katon ing wayah wengi lan ing kahanan sing entheng.


Kolar Asu Ireng Nylon Premium Siklus Premium/ Qqpets


nylon reflective dog collar

Kauntungan!


1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, cetak sublimasi, lan departemen Majelis.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan kerah asu kanthi ketat miturut standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan paling apik.


5) Kabeh jinis kerah asu bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.



nylon reflective dog collar details
Fitur kerah asu reflektif nilon:

(1) Lapisan kerah nggunakake bahan anti banyu. Iku alus lan kepenak nganggo fungsi pangayoman gulu.

(2) Webbing nilon refleklek, sing luwih gampang sampeyan mlaku-mlaku asu ing wayah wengi.

(3) Kita bakal nggawe kerah sampeyan kanthi nggunakake benang reflektif. Saben kerah reflektif bakal nggunakake 2 garis khusus benang reflektif. Saben baris benang subtle njamin asu sampeyan bakal katon ing wayah wengi lan ing kahanan sing entheng.

(4) Kerah kasedhiya ing telung ukuran kanthi luwes sing bisa diatur, sing cocog kanggo asu kabeh ukuran.


nylon reflective dog collar led light
Fitur Kolar Dhasar Refleksi:

(1) Lapisan kerah nggunakake bahan anti banyu. Iku alus lan kepenak nganggo fungsi pangayoman gulu.


(2) Webbing nilon refleklek, sing luwih gampang sampeyan mlaku-mlaku asu ing wayah wengi.


(3) Kita bakal nggawe kerah sampeyan kanthi nggunakake benang reflektif. Saben kerah reflektif bakal nggunakake 2 garis khusus benang reflektif. Saben baris benang subtle njamin asu sampeyan bakal katon ing wayah wengi lan ing kahanan sing entheng.


(4) Kerah kasedhiya ing telung ukuran kanthi luwes sing bisa diatur, sing cocog kanggo asu kabeh ukuran.


nylon reflective dog collar
nylon reflective dog collar on model dog



        

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.        

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.

  OEM   ------------  Odm


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa