Nylon Pet Harness: Harness Pet Nylon Kanthi Glow Logo Factory | Qqpets

Jeneng
Nylon Pet Sabuk
Ora.
E-1684
Bahan
Nilon
Ukuran
M (mini)
Jembaré
3.8cm
Dawane
49cm-67cm, luwes
Cocog kanggo asu abot
7Kg-15kg
Logo
Logo Glow
Moq
100 bêsik (sustomisasi logo sampeyan)
Wektu Pangiriman
Udakara 30 dina gumantung saka jumlah total
KIRIM INQUIRY SAIKI

Keuntungan Kunci:
1Tembung pethi sing disesuaikan karo band reflektif ing sisih loro lan dada ngarep;
2. Papan referensi dada ngarep bisa luwes kanthi sampurna kanthi cocog karo velcro;
3.Pet saka harness trep kanggo para pamilik supaya nganggo asu kanthi snap sipate;
4. Harness Kewan digawe nganggo nilon lan PU material kanggo ngontrol lan d-cincin sing dilas kanggo cocog karo bocor;
5.Bengkel-ewahan pijet ing sisih pinggir abah, nyaman lan alus

Nylon Pet Harness: Harness Pet Nylon Kanthi Pabrik Logo Glow/ Qqpets

Nylon Pet Harness details


Nylon Pet Sabuk


Apa sampeyan pengin nggawe logo sampeyan nylon pet sampeyan dhewe? 


Tindakake kita. 


Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan menyang email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. 


Desainer kita bisa ngrancang kanggo sampeyan gratis.



Nylon Pet Harness

Detail NYLON KET NYLON:


Ukuran kanggo milih: M (mini)  L (gedhe)
Bahan: nilon
Logo: Nyesuaikan logo sampeyan dhewe (Efek Glow)
Conto Time Mimpin Wektu: 1-3 dina
Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita saiki utawa tinggalake alamat email sampeyan, kita bakal mbales sampeyan ASAP.

Nylon Pet Harness

Keuntungan minangka supplier kerah asu


Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwur


Pola hiasan multi-hiasan kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Pangiriman cepet lan ing wektu


Wangsulane Prompt / Layanan Siswa Suput sing Supwior


Nylon Pet Harness details
Nylon Pet Harness details
QQPETS dog harnesses supplier
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa