Pabrik Dog Leash lan Harness Dog lan Pabrik Grosir lan Grosir Asu-Harnesses-Qqpets

Jeneng
Pabrik Dog Harness Nylon
Nomer Model
QP80
Ukuran
Xs.ss.m.l
Bahan
Nilon
Logo
Logo logo sing disenengi
Werna
Apa wae warna kasedhiya
Teknik
Percetakan / Sutra Screen / Jacquard / Woven
Fitur
Fre-Firap, Awak, Fashion
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total


KIRIM INQUIRY SAIKI

Standar jembaré cocog karo ukuran asu. Sampeyan bisa ngrujuk tabel sing dipasang kanggo milih ukuran sing apik kanggo pet. Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita mangga.Kowe bakal mangsuli asap.welcome Hubungi kita kanggo njaluk katrangan lengkap.

Pabrik Dog Leash lan Harness Dog: Pabrik Grosir lan Pembekal Harit/ Qqpets

blue Nylon Dog Leash and Harness


Leash asu nilon lan sabuk


Mangkene telung teknik sing bisa dipilih kanggo logo sampeyan. 


Dheweke sublimasi dicithak, silkscreen dicithak, ditenun, utawa jacquard.


Yen sampeyan pengin nggawe leash asu nilon&Pabrik abah, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. 


Kita bisa Custom utawa ngrancang minangka panjaluk kanthi gratis. 


Ora preduli foto utawa tembung sambutan.



pink Nylon Dog Leash and Harness

Sampel gratis


1) Kita bisa nyedhiyakake sampel leash asu siap digawe gratis;


2) Yen sampeyan butuh conto leash asu nganggo logo, Sample Charge dibutuhake;


3) Sampel leash conto tim Sampel: 1-3 dina, gumantung saka metode cetak;


4) Dagang bocor DONG bakal dibalekake miturut qty.

black dog harness

Keuntungan saka pabrik QQPets


1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, percetakan transfer panas, departemen pemajeng.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan leash asu kanthi tegas karo standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan Layanan sawise-Penjualan berkualitas tinggi.


5) Kabeh jinis bocor asu bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.



related dog harness style
dog harness and leash on toy dog
QQPETS dog leash harness manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa