Nylon Dog Collar lan Pemasok Leassi: Kolar Asu Dog lan Leases-Qqpets

Jeneng
Kolar Asu Nylon&Pemasok Leassi
Nomer Model
QP74
Ukuran
Xs.ss.m.l
Bahan
Nilon
Logo
Ngatur logo sampeyan
Werna
Apa wae warna kaya panjalukmu
Teknik
Percetakan Screen Silk
Fitur
Fre-Firap, Awak, Fashion
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total


KIRIM INQUIRY SAIKI

Guangzhou QianQian Pet Proity Co, Ltd ditemokake ing taun 2005. Dununge ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong. Minangka pabrik langsung kondhang ing China, perusahaan kita duwe keahlian lan pengalaman sing penting. Kita meksa awake dhewe kanggo ngrancang, produk lan adol kabeh jinis produk pet. Kayata kerah pet&Leasis, Udan Pet, Kolar Asu&bocor, abah asu lsp.

Kolar Asu Nylon Lan  Baju Suppliers: Kolar Dog Gigi/ Qqpets

yellow Nylon Dog Collars and Leashes


Kolar Asu Nylon Lan  Bocor


Sampeyan bisa milih kerajinan kanggo nyetak logo kayata sublimasi dicithak, silkscreen dicithak, ditenun, utawa jacquard. 


Leasis kerah asu nilon khusus kanthi warna lan pola sing disenengi. 


Ora preduli foto utawa tembung sambutan.


Yen sampeyan pengin ngrancang bocor asu sampeyan dhewe, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. 


Kita bisa Custom utawa ngrancang minangka panjaluk kanthi gratis.



orange Nylon Dog Collars and Leashes

Kolar Asu Nylon&Pemasok Leassi: standar jembaré yaiku 10mm, 15mm, 20mm, 25mm. 


Dawane kerah asu 27cm sing bisa diatur. 


Dawane leash asu udakara 150cm kanthi rutin. 


Utawa kita bisa ukuran ukuran kaya panjaluk sampeyan.


Standar jembaré cocog karo ukuran asu. 


Sampeyan bisa ngrujuk tabel sing dipasang kanggo milih ukuran sing apik kanggo pet. 


Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita, mangga.

red Nylon Dog Collars and Leashes on toy dog

Keuntungan saka pabrik QQPets


1) Kita duwe pewarna dhewe, kitaAving, Saluran, Percetakan layar Sutra, Printing Transfer Panas, lan departemen Majelis.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan leash asu kanthi tegas karo standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise dodolan berkualitas tinggi.


5) Kabeh jinis bocor asu bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.



related dog leashes
related dog collars
QQPETS dog leash collar manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa