Kolar asu sing dipimpin lan bocor asu anyar adol ing www.qqpets.com.

Kita ngasilake kabeh jinis produk pet kalebu lumampah udang, peternak pet, bocor pet, bocor pet, lsp.

Katresnan katresnan, menehi perhatian kanggo ing njaba kewan.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kolar asu lan bocor asu anyar - qqpets/ Qqpets


LED dog collars and dog leashes




Halo, wengi!


(1) lapisan krah nggunakake bahan anti banyu. Iku alus lan kepenak nganggo fungsi pangayoman gulu.


(2) Webbing nilon refleklek, sing luwih gampang sampeyan mlaku-mlaku asu ing wayah wengi.


(3) Kita bakal nggawe kerah sampeyan kanthi nggunakake benang reflektif. Saben kerah reflektif bakal nggunakake 2 garis khusus benang reflektif. 

Saben baris benang subtle njamin asu sampeyan bakal katon ing wayah wengi lan ing kahanan sing entheng.


(4) Kerah kasedhiya ing telung ukuran kanthi luwes sing bisa diatur, sing cocog kanggo asu kabeh ukuran.




LED dog collars buckle

Item                  Kolar Dog sing nggambarake  

Bahan              Nilon  

Pola               Nyithak  

Mangsa               Kabeh musim  

Kolar& Jenis Leash    Kolar  

Aplikasi           Asu  

Fitur               Lampu, Lampu, Saham  

Papan asale         China  

OEM& Odm          Kasedhiya  


LED dog collars detail information

Fitur saka Kolar Dog lan Leashes Asu:

(1) lapisan krah nggunakake bahan anti banyu. Iku alus lan kepenak nganggo fungsi pangayoman gulu.


(2) Efek sing dipimpin lan reflektif led saka web, sing luwih gampang sampeyan mlaku-mlaku asu ing wayah wengi.


(3) Buckle LED yaiku anti banyu, sing ndadekake baterei luwih suwe.


(4) Kerah kasedhiya ing telung ukuran kanthi luwes sing bisa diatur, sing cocog kanggo asu kabeh ukuran.


(5) Bocor asu anyar duwe desain nangani dual karo magnet.



blue led light dog collar and dog leash
red led light dog collar and dog leash


QQPETS dog leash manufacturer         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa